Rôzne

Humenčania, očakávajte to už v týchto dňoch: Zamestnanci mesta vám doručia poštu...

24. apríl až 13. máj 2018. To je termín, kedy budú zamestnanci mesta Humenné doručovať do domácností poštu. Očakávajte tak, že zaklopú i na vaše dvere.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, očakávajte to už v týchto dňoch: Zamestnanci mesta vám doručia poštu...
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Humenné ako správca miestnych daní a miestneho poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady informovalo, že rozhodnutia za daň z nehnuteľností, daň za psa a poplatok za KO na rok 2018 budú doručované priamo do domácností zamestnancami mesta v termíne od 24. apríla do 13. mája 2018.

„Ak ste pri doručovaní rozhodnutí neboli zastihnutí doma, rozhodnutia si vyzdvihnete u príslušného zamestnanca mesta podľa údajov na doručenom oznámení o uložení zásielky,“ uvádza radnica.

Všetky miestne dane a poplatok za KO je možné uhradiť buďto v pokladni Mestského úradu s predložením rozhodnutia s čiarovým kódom – hotovostne alebo POS terminálom alebo bezhotovostne prevodom na účet uvedený v rozhodnutí.

Tlačový referát MsÚ ešte doplnil, že aj tento rok podobne ako minulý, sú pre obyvateľov pripravené benefity v podobe separačných tašiek a kuchynských utierok, ktoré si môžu vyzdvihnúť po zaplatení príslušného poplatku v pokladni. S tým ale, že tieto benefity budú vydávané do vyčerpania zásob.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM