Tlačové správy

Humenčania, je tu revolúcia v internetovom nakupovaní. Stačí pár klikov a ušetríte niekoľko eur

Kto by nemal rád nákupy na internete. Sú rýchle, tovar k nám príde priamo domov, a pomerne často je zabezpečené aj jeho vrátenie v prípade nespokojnosti. A teraz je tu aj riešenie, ako ušetríte nejaké tie eurá navyše...

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, je tu revolúcia v internetovom nakupovaní. Stačí pár klikov a ušetríte niekoľko eur
Zdroj: Picodi.com

Nákupom cez internet v dnešnej dobe holduje stále viac používateľov. Všetci sa snažíme nájsť tú najlepšiu cenu, ale aj kvalitu, na trhu a zároveň ušetriť. Dá sa to. So zľavovým portálom Picodi!

Exkluzivita bez registrácie a formulárov

Zoznámte sa so zľavovým portálom, ktorý od vás nebude chcieť žiadne prihlasovacie údaje, registráciu ani vypĺňanie zbytočných formulárov. Navyše všetky zľavové kódy a kupóny, ktoré ponúka, vám dá zadarmo. Nečakajú vás žiadne platby. Picodi sa totiž postará o to, aby ste aj prostredníctvom internetových nákupov mohli ušetriť.

Ako to funguje?

Zaujala vás zľava na portáli Picodi a chcete ju využiť. Ako to funguje? Sú dve možnosti.

1. Prekliknete cez okienko „Získaj zľavu“ kupónu, ktorý chcete využiť. Automaticky vás presmeruje na všetky zľavy vybraného e-shopu.
2. Po kliknutí na okienko „Ukáž zľavový kód“ si môžete zľavu uplatniť pomocou kódu. Stačí, ak zľavový kód stránky Picodi skopírujete a vložíte do poľa v košíku toho e-shopu, ktorý ste si vybrali a získate zľavu.

Prehľadnosť stránky je na úrovni, a uvidíte, že vás sama v prípade nejasností dovedie do úspešného nákupu a šetrenia peňazí.

Obľúbené e-shopy

S Picodim ste sa už zoznámili. Teraz je na čase ukázať vám tipy na zľavové kódy, ktoré sa momentálne najviac oplatia. Ak ste fanúšikom štýlového oblečenia za výhodné ceny pre všetky vekové kategórie, potom je tu pre vás e-shop Bonprix, kde okrem oblečenia nájdete aj bytové doplnky, či iný sortiment. Momentálne na ňom môžete ušetriť ešte viac. Druhým internetovým obchodom, kde si môžete vybrať elektroniku od výmyslu sveta je Hej. Na svoje si prídu i mamičky, chovatelia, či športovci. Aj na Hej.sk vám Picodi zľavový kód. Zvyšné eurá môžete využiť na ďalšie skvelé zľavy v iných obchodoch.

Okrem týchto kupónov na vás čakajú stovky ďalších, stačí si len vybrať!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Picodi.com
Zdroj: Picodi.com
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM