Tlačové správy

Horúca aktualita: V Humennom otvára brány nový podnik so sídlom v kaštieli!

Renesančný kaštieľ v Humennom bude po dlhých rokoch opäť sídlom gastronomického podniku. A jeho otvorenie je na programe už túto sobotu.

Ilustračný obrázok k článku Horúca aktualita: V Humennom otvára brány nový podnik so sídlom v kaštieli!
Zdroj: Dnes24.sk

Park mieru. Kaštieľ. V suteréne renesančnej stavby sa v minulosti nachádzal pohostinský podnik, ktorý predstavoval v Humennom mimoriadne obľúbené miesto. Miesto, kde to skutočne žilo. Táto pivnica si pamätá najrôznejšie zážitky, prvé lásky…

Na roky rokúce sa však v nej život zastavil. Až doteraz. Je jeseň 2016 a rovnaké priestory už túto sobotu (!) znova ožijú. Svoje brány otvorí nový podnik s názvom Castle Cave.

Aký bude?

Nebude to podnik, aký bol na tomto mieste v minulosti. Súčasní prevádzkovatelia by sa porovnávaniu najradšej úplne vyhli, aj keď sú si vedomí toho, že nastane. Pravdou ale je, že aj vo vynovenej pivnici sa bude podávať odborníkmi vyberané víno či obľúbené pivo. A chýbať nebude ani kuchyňa.

Nebude to podnik, na aké ste v Humennom zvyknutí. A nebude ľahké ho presne zadefinovať. Vináreň? Piváreň? Reštika? Nič z toho, tvrdia prevádzkovatelia. Pripravovať sa budú jedlá, bez ktorých pivo nechutí tak ako s nimi. Jedlá, ktoré k vínu neodmysliteľne patria. Aj ďalšie špeciality.

Chcete prezradiť viac? V Castle Cave sú už okrem iného pripravené dve bowlingové dráhy – do konca októbra grátis. Príležitostne sa tam objaví živá hudba. No nebude to miesto burácajúcich diskoték, ktoré ku kaštieľu akosi ani nepasujú.

V sobotu!

Ak ste zvedaví, ako to tam vyzerá dnes, nenechajte si ujsť otvorenie a pozrite si to na vlastné oči. Už túto sobotu 8. októbra otvorí Castle Cave svoje brány. Presnejšie, jednu zo svojich dvoch častí. V tej druhej, vrátane kuchyne, začne pulzovať život len o pár týždňov neskôr.

Čo čaká návštevníkov večera znovuzrodenia slávnej humenskej pivnice? Bohatý výber nápojov. Od 20:00 vystúpenie tunajšej kapely [`NDA:BAND]. A darček podniku pre svojich hostí na úvod, zdarma sa budú podávať dobroty na zakusenie.

Dianie z Castle Cave môžete sledovať na jeho facebookovej stránke.

(PR)

Znovuzrodenie pivnice v kaštieli: V Humennom otvára brány nový podnik!
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM