Rôzne

FOTOKVÍZ pre skutočných znalcov Humenného! Spoznáte lokality v meste podľa týchto fotiek?

Prinášame vám obrázkový kvíz, ktorý nezvládne len tak hocikto. Musí sa veru v Humennom riadne vyznať. Ak si to o sebe myslíte, neváhajte a poďte na to.

Ilustračný obrázok k článku FOTOKVÍZ pre skutočných znalcov Humenného! Spoznáte lokality v meste podľa týchto fotiek?
Zdroj: Dnes24.sk

Každý Humenčan vie, kde sa nachádza Mestský úrad, Dom kultúry, futbalový štadión či tá-ktorá škola a taktiež ich spozná na fotkách. Nie každý však dokáže určiť lokalitu v tomto meste na základe záberov, ktoré sú zamerané oveľa viac na detaily.

A čo vy? Vyskúšajte si náš nový fotokvíz, v ktorom sa vám postupne objaví 10 práve takýchto záberov a vy ku každému máte správne priradiť lokalitu resp. budovu.

Ku každej fotografii máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na každú odpoveď máte len 10 sekúnd. Fotokvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, koľko odpovedí ste označili správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Keď sa zaregistrujete, vaše meno môže figurovať i na stránke v rebríčku najlepších.

Hrajte tu: Humenčania, predveďte sa: Kto správne označí všetky mestské lokality na fotkách je macher

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM