Krimi

FOTO: Stala sa vážna dopravná nehoda. Zrážka motorkárov na ceste!

Polícia informovala, že došlo k zrážke motorkára (32) z Michaloviec a motorkára (34) z okresu Humenné. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Stala sa vážna dopravná nehoda. Zrážka motorkárov na ceste!
2
Galéria

Polícia informovala, že v pondelok 4.6. krátko po 18. hodine došlo v katastri obce Choňkovce (okr. Sobrance) k vážnej dopravnej nehode.

„Podľa doterajších zistení 32-ročný Michalovčan, ktorý smerom od obce Podhoroď na obec Choňkovce viedol motocykel zn. Yamaha, na rovnom úseku cesty predbiehal pred ním idúce nákladné motorové vozidlo, pričom sa po prejdení do protismernej časti vozovky zrazil s protiidúcim motocyklom zn. Kawasaki, ktorý 34-ročný muž z okresu Humenné viedol od obce Choňkovce smerom na Podhoroď,“ uviedla policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Tá zároveň dodala, že obaja vodiči motocyklov pri zrážke podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ťažké zranenia, ťažké zranenia boli podľa predbežnej lekárskej správy stanovené aj u 29-ročnej spolujazdkyne na motocykli zn. Kawasaki.

„Na zistenie prítomnosti alkoholu u účastníkov dopravnej nehody bola odobratá krv. Predbežná škoda na motocykloch bola vyčíslená na 6 000 eur. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla L. Ivanová.

OBRAZOM z miesta nešťastia: Došlo k zrážke dvoch motoriek!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM