Rôzne

Február v Humennom? Predvedú sa tu stand-up komici zo Silných rečí, Jarek Nohavica aj DJ EKG

Najkratší mesiac roka je už za dverami. Preštudujte si náš výber TOP 5 podujatí, ktoré sa počas februára uskutočnia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Február v Humennom? Predvedú sa tu stand-up komici zo Silných rečí, Jarek Nohavica aj DJ EKG
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

4. február: Jarek Nohavica

Dom kultúry bude dejiskom koncertu známeho českého umelca. Skladateľ, textár, gitarista a hráč na heligónke Jarek Nohavica sa do Humenného vracia po štyroch rokoch. Hosťom koncertu bude Poliak Robert Kuśmierski. Upozornenie: ku dňu vydania článku (30. január) Mestské kultúrne stredisko hlási vypredané na toto podujatie.

14. február: Pil C

V Arena Night Clube sa v rámci svojej tour 2086 zastaví známy slovenský raper a hudobný producent Pil C a teda Lukáš Kajanovič. Chrbát mu bude podľa organizátorov kryť nik iný ako jeden z popredných slovenských producentov – Specialbeatz.

20. február: Silné reči

Po nie dlhom čase sa v History Art & Music Clube opäť predstaví partia stand-up komikov zo zoskupenia Silné reči. Tentoraz do Humenného zavítajú a predvedú sa Michael Szatmary, Jakub Gulík, Jakub Zitron Ťapák a Martin Hatala.

28. február: DJ EKG

Jeden z najpopulárnejších slovenských dídžejov DJ EKG znova oslávi svoje narodeniny v humenskom Arena Night Clube. A návštevníci akcie sa môžu opäť tešiť okrem neho samotného aj na špeciálnych hosťov a jeho DJ kamarátov.

Február: Hokejové play-off

V rámci toho výberu nemožno vynechať ani hokejové play-off, ktoré štartuje už najbližší víkend a teda prvého a druhého februára. Množstvo zápasov na humenskom zimnom štadióne pochopiteľne závisí od výsledkov, sledujte preto náš portál a týždňové tipy na podujatia, v ktorých hokej v rozhodujúcej časti sezóny rozhodne nebude chýbať.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste? Humenné sa dočká nového športoviska, za knižnicou vyrastie pumptrack.

Humenné sa dočká nového športoviska. Za knižnicou vyrastie pumptrack
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM