Ľubomír Hudačko Krimi

Dráma v sninskom bare: Útočník s nožom v ruke kričal na muža, že ho dostane!

Napadnutý muž utrpel poranenia na zápästí ruky a týmto konaním obvinený muž vzbudil u neho dôvodnú obavu o život a zdravie.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v sninskom bare: Útočník s nožom v ruke kričal na muža, že ho dostane!
Zdroj: pixabay.com

Sninskí policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu výtržníctva 36-ročného muža zo Sniny. Dnes24.sk o tom informoval Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

„Obvinený muž sa mal v piatok 2. júna na chodbe jedného zo sninských barov zahnať nožom na 25-ročného muža. Ten sa mu uhol a vybehol von, kde obvinený bežal za nim a kričal po ňom že ho dostane, skončí on ako aj celá jeho rodina. Tým u poškodeného vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie,“ vysvetlil hovorca.

Bez slova vytiahol nôž

V ten istý deň prišiel obvinený k lesíku za budovou Okresného úradu v Snine k dvom mužom.

„Bez slova vytiahol nôž, ktorým sa tam začal zaháňať. Jeden z mužov (40) sa pokúsil chytiť mu ruku a nôž vytrhnúť, pričom sa obvinenému podarilo chytiť muža pod krk a následne mu priložil ku krku nôž a vyhrážal sa mu zabitím,“ priblížil ďalšie dramatické momenty Džobanik.

Oboch ich od seba roztiahol ďalší prítomný muž a obvinený po tomto z miesta ušiel.

Napadnutý muž utrpel drobné poranenia na zápästí ľavej ruky ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie, ale týmto konaním obvinený vzbudil u neho dôvodnú obavu o život a zdravie. „Polícia obvineného zadržala a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodal na záver hovorca.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM