Rôzne

Dočkali sa uznania za svoje aktivity. Klubu vojenskej histórie Beskydy bolo udelené ocenenie

Miestny Klub vojenskej histórie (KVH) Beskydy získal ocenenie za dlhodobú činnosť v oblasti kultúry a ochrany kultúrnych pamiatok.

Ilustračný obrázok k článku Dočkali sa uznania za svoje aktivity. Klubu vojenskej histórie Beskydy bolo udelené ocenenie
Zdroj: TASR

Prešovské dobrovoľnícke centrum, o.z. pripravilo 18. ročník slávnostného stretnutia TOP dobrovoľníkov Prešovského kraja. A počas neho bolo udelené ocenenie Krajské srdce na dlani 2019.

Ocenenia si prevzalo 8 nominovaných a hodnotiaca komisia udelila aj 3 mimoriadne ocenenia. Doposiaľ bolo ocenených 119 nominovaných.

Medzi najnovšími zapísanými do pomyselnej kroniky nositeľov tohto ocenenia patrí aj miestny Klub vojenskej histórie Beskydy.

Ten získal ocenenie v kategórii organizácií a to za dlhodobú činnosť v oblasti kultúry a ochrany kultúrnych pamiatok.

„Veľmi si toto ocenenie vážime. V regióne robíme už 15 rokov a po takej dobe sa aj činnosť nášho združenia stala akousi samozrejmosťou. Práca nadšencov a dobrovoľníkov však nie je samozrejmosťou. Dobrovoľníci totiž obetujú v prospech verejného záujmu svoj čas, energiu a častokrát aj svoje financie. Aj my už 15 rokov robíme rôzne aktivity na poli vojenskej histórie preto, že v našej práci vidíme zmysel a máme ju radi. Každé verejné ocenenie je pre nás preto obrovským impulzom do ďalšej činnosti,“ uviedol KVH Beskydy prostredníctvom sociálnej siete.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už? Fotky zo 70. rokov, v hlavnej úlohe Humenné.

Nenechajte si ich ujsť: Fotky zo 70. rokov, v hlavnej úlohe Humenné
8
Galéria
Zdroj: Okresný úrad Humenné

Hl. foto: archívne, KVH Beskydy v akcii

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM