Rôzne

Dni oddychu sú tu: Zoznámte sa s našimi víkendovými tipmi

Ďalší víkend je tu a oddýchnuť si počas neho môžete aj na rôznych akciách, ktoré sa chystajú v našom meste. Tu sú tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Dni oddychu sú tu: Zoznámte sa s našimi víkendovými tipmi
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový turnaj

Najprv športový tip. V sobotu sa od 8:00 do 14:00 hod. koná v Mestskej športovej hale futbalový turnaj vo vekových kategóriách U15 a U14. Pozrieť si tak môžete prísť futbalové talenty z humenskej liahne..

Ženy v behu

V sobotu o 17:30 hod. a v nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn českú komédiu Ženy v behu. Popis: Věra (Zlata Adamovská) prežila s Jindřichom báječný život a je pevne rozhodnutá splniť jeho posledné prianie – zabehnúť maratón! Emancipovaná a rázna matka troch dcér v tom nevidí žiadny problém. Proste si trasu rozdelí na štyri časti a zdolajú tých viac ako 42 kilometrov ako rodinná štafeta. Žiadna z nich síce zatiaľ neodbehla ani meter, ale do štartu ostávajú ešte tri mesiace a tréner Vojta (Vladimír Polívka) pripravil skvelý kondičný plán. Stačí len začať. Dcéry sa však do behania veľmi nehrnú. Majú úplne iné starosti…

Príbeh hudby Rockabilly

V sobotu v ďalšom dieli Príbehu hudby v History Art & Music Clube sa budete môcť oboznámiť so životom a tvorbou najznámejších predstaviteľov „Rockabilly.“ Rockabilly vznikol na juhu Spojených štátov na začiatku 50. rokov 20. storočia. Reč bude o hudobníkoch ako Johnny Cash, Buddy Holly, Chuck Berry, Roy Orbison a ďalších… Začiatok o 20:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

…Pozrite si vo fotogalérii, ako vyzeralo humenské námestie na rozhraní 19. a 20. storočia.

INTERESANTNÁ FOTOGALÉRIA: Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM