Rôzne

Ďalší júlový týždeň je tu: Na tieto akcie v našom meste a okolí sa oplatí skočiť!

Vybrali sme top podujatia, ktoré nás počas aktuálneho júlového týždňa čakajú v našom meste a okolí. Zoznámte sa s nimi bližšie...

Ilustračný obrázok k článku Ďalší júlový týždeň je tu: Na tieto akcie v našom meste a okolí sa oplatí skočiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Humenské organové dni

V rímskokatolíckom kostole Všetkých svätých v Humennom sa v stredu od 19:00 hod. bude konať ďalší koncert zo série 16. Humenské organové dni. Umelecký zážitok vo vás tentoraz vyvolá Nadiya Velychko z Ukrajiny a huslistka Ayako Yonetani.

Štvrtok/Nedeľa: Chata na predaj

Z ponuky humenského Kina Fajn pre tento týždeň vyberáme novú českú komédiu s názvom Chata na predaj. Dávať ju budú vo štvrtok aj v nedeľu v čase o 19:30 hod. Popis: Komédia o tom, čo všetko sa môže stať, keď sa cez víkend stretne svojrázna rodina na poslednej rozlúčke s chatou. Rodičia predávajú starú chatu, ktorú už veľmi nevyužívajú. Pred odovzdaním chaty novému majiteľovi sa však matka (Ivana Chýlková) rozhodne usporiadať poslednú poriadnu rodinnú stretávku. Zvyšok príbuzenstva však neprejavuje veľké nadšenie, takéto stretnutia bývajú vždy dosť psychicky náročné. Nádej na idylický víkend na samote u lesa rýchlo skončí, ale naozajstné dobrodružstvo začne skoro ráno, keď rodina zistí, že sa niekam stratil starý otec. Stopy vedú do lesa…

Sobota: Vranov – Humenné

Futbalisti FK Humenné vstúpia do tretej ligy derby zápasom na ihrisku vo Vranove nad Topľou proti tamojšiemu MFK. V pohárom zápase zvíťazili v Uliči 1:0 z pohľadu hostí, no teraz na nich čaká tento ligový zápas, ktorý odštartuje rozhodca úvodným hvizdom o 17:00 hod.

Nedeľa: Drugethovské hradné slávnosti

Na nádvorí hradu Brekov sa v nedeľu uskutoční tradičné podujatie s názvom Drugethovské hradné slávnosti. Tešiť sa môžete na predstavenie príchodu vlastníka hradu Juraja III. Drugetha s manželkou Katarínou. Otvorené bude hradné múzeum aj hradná vínna pivnica. K videniu budú tiež kone z pánovej maštale, majstri tesári či sviečkari. Začiatok podujatia je naplánovaný na 14:00 hod.

Nedeľa: Rozprávka pri fontáne

V nedeľu napíše ďalší diel Kultúrne leto 2018. V Humennom pri Fontáne lásky si najprv môžu užiť nielen mladšie ročníky rozprávku Žabia princezná v podaní Divadla Portál od 17:30 hod. a následne sa predstaví spevácka skupina Tovarňanka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM