Rôzne

Čo nás v Humennom čaká do konca apríla? Vybrali sme TOP podujatia!

Neprehliadnite tento výber. Nájdete v ňom akcie, ktoré prebehnú v Humennom do konca apríla a vybrali sme ich medzi tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Čo nás v Humennom čaká do konca apríla? Vybrali sme TOP podujatia!
Zdroj: Dnes24.sk

7. apríl: Kandráčovci

Už 7. apríla bude divadelná sála Domu kultúry patriť Kandráčovcom a ich koncertnému vystúpeniu. Toto hudobné zoskupenie akiste netreba v týchto končinách bližšie predstavovať. Koncert je súčasťou ich Ďakujeme Východ Tour.

8. apríl: Faraóni

Dom kultúry bude o deň neskôr dejiskom divadelnej komédie Faraóni v podaní hercov z divadla A. Duchnoviča v Prešove. Popis: Tam kde stáli muži, budú ženy a naopak. Chod družstva, v ktorom vládnu klasické stereotypy o deľbe práce na mužskú a ženskú, naruší jedno ráno správa o výmene pozícii. Tam kde stáli muži, budú ženy a naopak. Čo sa stane keď sa manželia – funkcionári zrazu stanú ženami v domácnosti? Komédia faraóni prináša humornú a trefnú modelovú situáciu na tému obrátenia spoločenských úloh.

11. apríl: Také zo života

V Dome kultúry sa uskutoční tiež zábavná talkshow. Moderátor Mário Šmýkal pootvorí šuplíky od kariéry i súkromia známej partnerskej dvojice Adely a Viktora Vinczeovcov a ďalších inšpiratívnych hos­tí.

12. apríl: Majk Spirit

Do Arena Night Clubu zavíta Majk Spirit a to v rámci turné k svojmu novému albumu Nie som tu náhodou. V tú noc sa v klube predstavia aj DJ Grimaso, DJ Mikias či DJ Dill.

21. apríl: DJ EKG

Už tradične počas Veľkonočnej nedele zavíta do Arena Night Clubu jeden z najžiadanejších a najobľúbenejších slovenských dídžejov – DJ EKG. O support sa postará Folly.

23. apríl: ABBA Mania Tour

Do Mestskej športovej haly si budete môcť prísť vychutnať šou v podaní jedného z najlepších The Tribute Band-ov ABBY na svete – ABBA STARS s live bandom, ktorí naživo zahrajú a zaspievajú tie najväčšie hity legendárnej skupiny ako Mama Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, Waterloo až po Thank You For The Music.

23. apríl: Silné reči

History Art & Music Club bude opäť hostiť úspešnú a žiadanú stand-up comedy show Silné reči. Humenčania a spol. sa môžu tešiť na komikov Gaba Žifčáka, Simonu, Mateja Adamyho či Mariána Psára.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Mimochodom, už ste ich videli? Tento týždeň sme vám okrem iného priniesli nové foto obnovovaného parku v Humennom. Pozrieť si ich môžete v tejto galérii.

Má byť odovzdaný do konca apríla: Čerstvé FOTO obnovovaného parku v Humennom
16
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM