Rôzne

Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Humennom

Posledný októbrový víkend je tu. Na aké podujatia si počas neho vyraziť v Humennom? Vybrali sme pre vás zopár zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenské chodníčky

Sobota, Námestie slobody. Neformálne zoskupenie Príď a poznaj organizuje ďalší diel Humenských chodníčkov. Téma? Druhá svetová vojna a Humenné. Ak máte záujem, stretnutie účastníkov je o 10:00 hod. pri Pamätníku vďaky pred Domom kultúry. Odborným sprievodcom pri putovaní mestom bude vojenský historik Martin Greša.

Hokej: Prvý s druhým

Sobota, Zimný štadión. Hokejisti MHK Humenné rozprášili Bardejov na jeho ľade vysoko 14:5 z pohľadu hostí a dostali na čelo rebríčka druhej ligy skupina B. Rovnako bodov však má aj tretí Martin a druhá Rimavská Sobota a práve tento súper pricestuje tento víkend do nášho mesta. Čaká nás tak mimoriadne zaujímavý duel. Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Súťaž kapiel a interpretov

Sobota, Nostalgia Music Pub. V sobotu môžete navštíviť tiež 1. kolo súťaže amatérskych kapiel a interpretov všetkých hudobných žánrov s názvom Hviezda Nostalgie. Akcia sa začne o 20:00 hod. a v rámci prvého kola si prítomní vypočujú Dátum výroby (punk-rock – Bardejov), Storm (alternativ – Humenné), The Parrots of Madness (funk-rock – Košice) a Thunderbell (heavy metal – Košice).

Manželka a manžel

Nedeľa, Kino Fajn. Zakončiť víkend môžete zakončiť aj oddychom v kine. To humenské bude od 19:30 premietať taliansku romantickú komédiu s názvom Manželka a manžel.

Talianska komédia o manželskom páre, ktorý sa po dlhých rokoch spolu ocitá v kríze a zdá sa, že rozvod je na spadnutie. Po nevydarenom experimente sa však manželia prebudia v tele toho druhého. Pomôže im táto neobvyklá situácia zachrániť manželstvo?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM