Rôzne

Chcete si oddýchnuť cez dni voľna v Humennom? Tu sú naše víkendové tipy

Aj aktuálny víkend ponúkne v Humennom rôzne podujatia, na ktorých si môžete dopriať oddych. Pozrite si, aké radíme zažiť. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Chcete si oddýchnuť cez dni voľna v Humennom? Tu sú naše víkendové tipy
Zdroj: Dnes24.sk

My sme východ

Ani tento rok neobíde Humenné festival My sme východ a uskutoční sa práve túto sobotu! Na koho sa možno tešiť? Na Námestí slobody vystúpi Lukáš Adamec či skupiny Heľenine oči a Šarišanci. Okrem toho dorazí rodák Mariana Čekovského a moderátor Milan Junior Zimnýkoval. Súčasťou bude tiež rôznorodý sprievodný program a ako inak, stánky so zlatistým mokom a občerstvením. Začiatok podujatia o 15:00 hod.

Kým prišla búrka

V sobotu a aj v nedeľu v rovnakom čase o 19:30 hod. dáva humenské Kino Fajn americkú romantickú snímku Kým prišla búrka. Popis: Tami Oldham (Woodley) a Richard Sharp (Claflin) sú dobrodružné povahy. Vďaka náhode sa stretli, zamilovali sa a teraz si užívajú jeden druhého. Obaja milujú plavbu po mori a preto sa vo dvojici vydajú na dlhú cestu krížom cez oceán. Netušia, že sa blíži jeden z najsilnejších hurikánov v histórii ľudstva. Keď sa búrka upokojí, Tami sa preberie a zistí, že Richard je ťažko zranený a ich loď v troskách. V beznádejne zúfalej situácii musí Tami pozbierať všetky svoje sily, aby zachránila seba a jediného muža, ktorého kedy milovala. Film je nakrútený podľa skutočných udalostí.

Michaella

Nedeľa od 17:30 hod. pri Fontáne lásky bude opäť patriť Kultúrnemu letu 2018. A Humenčanom a spol. sa tentoraz predstaví známa Prešovčanka Michaella, ktorú môžete poznať aj z Eurovízie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM