Rôzne

Cez víkend bude humenská športová hala dejiskom atraktívneho turnaja aj koncertu

Pozrite si na úvod tohto víkendu tipy na podujatia, ktoré sa počas neho uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Cez víkend bude humenská športová hala dejiskom atraktívneho turnaja aj koncertu
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné Cup 2019

V sobotu sa v Mestskej športovej hale v Humennom bude konať volejbalový turnaj mužov a to za účasti domáceho ŠK Gymnázium a extraligových tímov z Prešova a Košíc. Začiatok prvého zápasu je o 10:00 hod.

Vianočné intermezzo

V nedeľu bude History Art & Music Club dejiskom špeciálneho vianočného koncertu. Predvedú sa dvaja invenční hudobníci. Spevák Igor Kucer a gitarista Peci Uher. Začiatok o 18:00 hod. Rozhovor s prvým menovaným nájdete tu.

Môj príbeh

Kino Fajn premieta v nedeľu večer od 19:30 hod. českú romantickú drámu Môj príbeh. Jedná sa o film inšpirovaný skutočným životným príbehom. Popis: Mladá sirota Elizabeth rezignuje na úspešnú kariéru baletky k vôli svojej osudovej láske. Muž jej srdca má však dvojitú tvár, a tak sa život s ním stane peklo. Elizabeth musí bojovať o vlastné prežitie. Počas jediného okamžiku sa z krásnej ženy stane obluda bez tváre a budúcnosti. Počas nekonečnej liečby prichádza Elizabeth k presvedčeniu že je na konci svojej cesty, že nemá význam bojovať a najlepšie je sa vzdať. Tento stav podporuje ešte aj alkoholom. Veľký zásah do bezútešnej situácie je poskytne jej teta, ktorá donúti Elizabethu k naštartovaniu sa začať opäť plnohodnotne žiť. Všetko sa obracia na dobré až do chvíle, kedy sa na scéne objavuje opäť jej manžel – a vtedy musí Elizabeth začať opäť bojovať – so svojim strachom a závislosťou na svojom manželovi…

Šarišanci

V nedeľu sa v Mestskej športovej hale uskutoční aj koncert Šarišancov – So Srdcom. Odznejú na ňom najznámejšie šarišské, melodické rusínske,tempe­ramentné rómske piesne, či autorské piesne v podaní cimbalovej muziky. Začiatok o 17:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už tieto VIZUALIZÁCIE? Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie.

VIZUALIZÁCIE: Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie
16
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM