Rôzne

Bola by škoda ich nezažiť: TOP 5 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Humennom

Február je už tu a aj keď je najkratším mesiacom roka, v Humennom môžete počas neho zažiť nejedno zaujímavé podujatie. A tieto sú podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku Bola by škoda ich nezažiť: TOP 5 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

4. február: Don Bosco show

Začiatkom tohto mesiaca sa v divadelnej sále Domu kultúry uskutoční zábavno-kultúrny program pre deti a mládež z príležitosti osláv zakladateľa Saleziánov Dona Bosca. Začiatok je naplánovaný na 15:00 hod.

5. február: Neřež

Ak dostanete chuť na hudobný zážitok, v Adel cafe vystúpi česká skupina Neřež. V rámci slovenského turné k dvadsiatym narodeninám pricestuje skupina do Humenného v zložení Zdeněk Vřešťál, Vít Sázavský a Miloš Klápště. Začiatok koncertu je o 19:00 hod.

16. február: Konflikt

V Nostalgia Music Pube si prídu na svoje milovníci punkovej hudby. Práve v tomto podniku sa totiž predstaví známa kapela Konflikt. Okrem nej v daný večer od 20:00 hod. sa na rovnakom pódiu predstavia aj Compresor či humenská skupina S.P.L.N.

16. február: Veľká párty

Na jednu z piatkových nocí organizuje Arena Night Club projekt HeartBeats x Intense Slovakia a organizátori sľubujú miesto plné zážitkov, energie a eufórie… Ako hlavný hosť večera sa predstaví známa slovenská dídžejka a producentka Nifra. Okrem elektronickej tanečnej hudby sa pripravte aj na vizuálnu show, špeciálne efekty či fotenie.

18. február: Pyšná princezná

Vo februári môžete zažiť aj veselé rozprávanie s pesničkami o tvrdohlavej princeznej, ktorá neposlúcha svojho kráľovského otca a odmieta pytačov z celého sveta. No len do chvíle, kým sa na zámku neobjaví múdry a vynaliezavý kráľ, ktorý si svojim odvážnym plánom získa srdce pyšnej princeznej… V divadelnej sále Domu kultúry sa predstaví divadlo PORTÁL – komorné divadlo bez opony z Prešova. Začiatok o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM