Správy

Ako sa žije mládeži v Humennom? Mesto zbiera názory od tínedžerov

Mesto pripravilo dotazník pre mladých ľudí žijúcich v Humennom. Čo ním chce zistiť?

Ilustračný obrázok k článku Ako sa žije mládeži v Humennom? Mesto zbiera názory od tínedžerov
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Humenné chce zistiť, ako sa v ňom žije mládeži, aké sú ich potreby a čo im v meste chýba. Zistiť to chce prostredníctvom online dotazníka.

Komisia mládeže a tretieho sektora pri mestskom zastupiteľstve na svojom ostatnom zasadnutí pripravila a odsúhlasila Dotazník spokojnosti a potrieb mládeže v Humennom.

Vyplnenie dotazníka pomôže zástupcom mesta lepšie spoznať obyvateľov, návštevníkov mesta a ich potreby. Cieľom je zlepšiť život a prostredie nie len mladým ľudom ale všetkým obyvateľom mesta.

Čo chce mesto zistiť?

Dotazník sa zameriava na život mládeže v Humennom a výsledky budú podľa radnice podkladom pri tvorbe Koncepcie rozvoja práce s mládežou v Humennom. Vďaka údajom z dotazníka môžu kompetentní zapracovať prípadné požiadavky, postrehy a nápady mládeže do pracovného materiálu koncepcie a spracovať tak koncepciu adresnejšie aj z pohľadu mládeže.

Otázky sa týkajú napríklad trávenia voľného času, spokojnosti s jednotlivými oblasťami ako šport, kultúra, vzdelanie, bývanie a podobne. Mládež sa môže podeliť aj o svoje nápady na to, čo by sa v meste malo zmeniť, postaviť či vynoviť.

Online dotazník je anonymný a určený pre žiakov 8. a 9. ročníka základných škôl a študentov stredných škôl. K dispozícii je TU.

Foto: ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM