Rôzne

5 atraktívnych akcií, ktoré by ste v najbližších dňoch v Humennom nemali premeškať

Je dobré o nich vedieť vopred. Prinášame vám info o 5-tich zaujímavých akciách, ktoré sa v Humennom uskutočnia tento týždeň a ktoré radíme nepremeškať.

Ilustračný obrázok k článku 5 atraktívnych akcií, ktoré by ste v najbližších dňoch v Humennom nemali premeškať
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Dubček

Z ponuky Kina Fajn vyberáme slovenskú historickú drámu, ktorú si môžete prísť pozrieť v utorok o 19:30 hod. Popis: Trvalo to krátko. Eufória z pocitu slobody, viera, že sa napravia chyby minulosti, presvedčenie, že sa Československo zmení na demokratickú krajinu a ľudia budú slobodní. Na čele mnohých významných spoločenských zmien stál koncom 60-tych rokov 20. storočia Alexander Dubček. Charizmatický štátnik s dobráckym úsmevom, ktorý vzbudzoval v ľuďoch nádej, že začnú konečne slobodne dýchať. Lenže to, čo Dubček mienil, Brežnev rýchlo zmenil. 21. augusta 1968 vtrhli do Československa vojská piatich armád Varšavskej zmluvy a demokratizačný proces v našej krajine definitívne pochovali.

Piatok: Cestovateľský večer

V Adel cafe je v piatok na programe ďalší Cestovateľský večer. Očami Humenčanky Karin Katanovej budete môcť spoznať jej srdcovku- Srí Lanku. A tiež odovzdá svoje rady tým, ktorí sa tam chystajú. Začiatok podujatia je o 19:00 hod.

Piatok: Oldies party

Aj tentoraz medzi naše tipy pripájame jeden pre tých, ktorí sa po ťažkom pracovnom týždni chcú odreagovať tanečnou zábavou. V Crazy bare je v piatok v noci na programe Oldies party. Prítomných bude zabávať DJ Stenly.

Sobota: Motorky na námestí

V sobotu oficiálne odštartujú sezónu nielen miestni motorkári tradičným podujatím. Svoju spoločnú jazdu odštartujú v Humennom, pričom po prvýkrát sa bude konať aj prejazd pešou zónou na Námestí slobody. A to zhruba v čase od 10:50 do 11:15 hod. Viac sa dočítate tu.

Nedeľa: Humenská hudobná jar

V nedeľu so začiatkom o 16:00 hod. sa uskutoční druhý diel Humenskej hudobnej jari 2018. Na čo sa môžete tešiť na Námestí slobody pri Fontáne lásky? Na programe bude tentoraz koncert učiteľov a žiakov zo Základnej umeleckej školy na Mierovej ulici v Humennom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM