Milan Jusko Krimi

Odvážny kúsok zlodejov: Pred brigádnikmi kradli traktor!

Zlodeji mali odvahy dosť! Na amfiteátri plnom brigádnikov naložili veľký traktor na nákladné auto a akoby nič si ho odviezli. Polícia žiada verejnosť o informácie.

Prešovskí policajti vyšetrujú krádež traktora, ku ktorej došlo v júni tohto roku v areáli prešovského amfiteátra.

„Doposiaľ neznámi páchatelia tmavozelený traktor ukradli v presne nezistenom čase z 19.6.2012 na 20.6.2012. V tom čase prebiehali na amfiteátri prípravne práce pred festivalom Dobrý festival. Páchatelia aj napriek prítomnosti brigádnikov naložili traktor na trailer a odviezli na neznáme miesto. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 20 000.- €.“ informoval policajný hovorca Daniel Džobanik

Popis traktora: poľnohospodársky kolesový traktor zn. ŠT 180N, EČV: PP 008 AB, VIN: LBHB0147, tmavozelenej farby.

Keďže doposiaľ vykonanými úkonmi sa traktor ani páchateľov nepodarilo vypátrať, polícia žiada o pomoc pri pátraní verejnosť a to hlavne brigádnikov, ktorí v čase krádeže pracovali v amfiteátri.

Akékoľvek informácie vedúce k vypátraniu traktora, páchateľov alebo k svedkom krádeže je možné oznámiť buď osobne na Obvodnom oddelení PZ Prešov – Juh, Vajanského 32, Prešov, t.č.: 0961 80 3687, prípadne na ktoromkoľvek obvodnom oddelení PZ alebo na známom telefónnom čísle 158.

prešov24/KRPZ

traktor
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM