Kultúra

Obyvateľov Prešova čaká zážitok: Spanilá jazda motorkárov mestom!

Úkaz, ktorý zaručene upúta obyvateľov Prešova. Mestom prejde spanilá jazda motorkárov a ľudí čaká aj kaskadérska šou. To však ešte zďaleka nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Obyvateľov Prešova čaká zážitok: Spanilá jazda motorkárov mestom!
Zdroj: YouTube.com

V Prešove sú totiž na pláne Harley Days. A organizátori si pre návštevníkov známej akcie pripravili atraktívny program. K dispozícii bude na bezplatné skúšobné jazdy 23 aktuálnych modelov Harley-Davidson, stacionár Jump Start pre nejazdcov, chystá sa spanilá jazda, detičky sa budú môcť povoziť na harlejke so sajdkou, ľudí čakajú moto súťaže či kaskadérska šou.

Môžete sa hlásiť na skúšobné jazdy

Srdcom podujatia Harley Days bude bezplatné jazdenie na aktuálnej modelovej rade ikonických motocyklov Harley-Davidson, ktoré do Prešova privezie v rámci celoeuróskej Harley on Tour špeciálne upravený kamión. Už teraz sa môžete vopred hlásiť na skúšobné jazdy, ktoré sa uskutočnia počas oboch dní od 10:00 do 18:00 hodiny. K tomu organizátori pripravili bohatý denný program, takže o zábavu, komfort a jedlo bude postarané.

„Chceme si zajazdiť spoločne so všetkými motorkármi, ktorí nás už poznajú a radi by sme sa zoznámili s ďalšími, ktorí u nás v meste ešte neboli. Pozývame vás na spoločnú spanilú jazdu Prešovom, ktorá odštartuje v sobotu 16.7. o 13:00. Navyše, všetci motorkári, ktorí sa chystajú na večerný koncert Megadeth, majú od nás zabezpečené strážené bezplatné parkovisko pre motorky až do nedeľňajšieho obeda,“ prezradil spoluorganizátor podujatia Martin Vichrest z Harley-Davidson Prešov.

Stacionárne upevnený motocykel

Okrem toho už teraz do nabitého programu pribudli ďalšie lákadlá. Čakanie na avizované koncerty Megadeth, The Carburetors a Signum Regis vyplnia bezplatné koncerty pred halou, na ktoré prijali pozvanie skupiny Got Blue Balls, Lunokhod a Meredith. To všetko 16. a 17. júla pred Tatran Handball Arenou v Prešove. Pre nejazdcov bude opäť k dispozícii Jump Start aj s inštruktorom, stacionárne upevnený motocykel Harley-Davidson, na ktorý sa môžete posadiť, naštartovať ho, preradzovať rýchlosti a vychutnať si tak burácanie ikonického motora V-Twin.

Celý deň spestria súťaže o skvelé ceny a programom bude sprevádzať Rado Mešša. Motorkársky program a program pre rodiny s deťmi bude pred Tatran Handball Arenou počas oboch dní. Po 19:00 sa v sobotu 16.7. otvorí hala, kde sa uskutoční koncert americkej skupiny Megadeth. Pred nimi zahrajú v hale nórski rockeri The Carburetors a power metaloví Signum Regis s rodeným Prešovčanom Mayom Petraninom za mikrofónom.

redakcii informácie poskytol Edo Kopček, marketingový manažér Harley-Davidson Prešov

Môže vás zaujímať:

Jún už klope na dvere, zapíšte si do kalendárov: 10 podujatí v Prešove, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti

Na Dni mesta Prešov sa tešíme rok čo rok: V ktorý deň vystúpia kapely Komajota či Hex?

Už je známy harmonogram, na ktorý sme čakali: Presné časy vystúpení kapiel na Dobrom festivale!

foto: ilustračné

V Prešove počas Harleys Day vystúpia aj tieto kapely
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM