Ľubomír Hudačko Futbal

Obranca Tatrana: Ak by sme zvládali zakončenie, mali by sme o desať bodov viac

Futbalisti Tatrana Prešov v lige zimujú na poslednej priečke, ich obranca Jozef Bujňák vidí problém v zakončení. Viac už nájdete v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Obranca Tatrana: Ak by sme zvládali zakončenie, mali by sme o desať bodov viac
Zdroj: TASR

Tatran Prešov nastupoval v roku 2016 na zápasy s prevahou vlastných odchovancov v kádri. Jedným z nich je aj Jozef Bujňák, 22-ročný ľavý obranca. Patrí ku skupine hráčov, ktorí zažívajú premiéru v najvyššej futbalovej súťaži. Podelil sa o svoje pocity.

„Pre mňa je to česť hrať Fortuna ligu. Nepodarí sa to každému. Som rád, že mne to vyšlo v relatívne mladom veku a v drese 1.FC Tatran Prešov,“ hovorí pre klubový web Bujňák. Nováčik ligy má po jesennej časti len štrnásť bodov, rovnako ako Senica. Kvôli horšiemu skóre je však na poslednom mieste. Mladý zadák sa vyjadril aj k tomu, čo bude podľa neho potrebné zmeniť, aby sa situácia na jar zlepšila.

„Verím, že sa cez zimnú prestávku kvalitne pripravíme a na jarnú sezónu sa hlavne zlepšíme v koncovke, lebo ak by sme zvládali zakončenie, tak si myslím, že by sme teraz mali minimálne o desať bodov viac a netúlali by sme sa na posledných priečkach,“ vysvetlil.

Aj on sa už chystá na sviatočné obdobie a pri tejto príležitosti prezradil, ako Vianoce bude tráviť. „Zatiaľ nemám žiadne špeciálne plány, ale na sviatky príde ku mne priateľka ,,spoza veľkej mláky“, takže budem čas tráviť hlavne s ňou a s mojou rodinou. A medzitým budem individuálne trénovať,“ dodal na záver Jozef Bujňák pre 1fctatran.sk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM