Ľubomír Hudačko Futbal

Obranca Jacko zavelil k ďalšej výhre: Tatran vyprášil už dvoch súperov, bude to pokračovať?

Má úlohu gólom zabraňovať, no ak sa presadí vpredu, je to len plus. Obranca Patrik Jacko načal trefou do čierneho tri body pre Prešov v Dolnom Kubíne, ale jedným dychom dodáva, že v oblakoch tím nelieta. Dávame za pravdu, veď aj vlani mal Tatran raketový nástup a skončil štvrtý...

Ilustračný obrázok k článku Obranca Jacko zavelil k ďalšej výhre: Tatran vyprášil už dvoch súperov, bude to pokračovať?
Zdroj: Dnes24.sk

Aj vlani mal Prešov raketový nástup a po dvoch kolách skóre 9:0. Teraz je to podobné, výprask Popradu a Dolného Kubína znamená bilanciu 8:1. Avšak, obidvaja súperi postúpili do vyššej súťaže z tretej ligy a teda až tretí zápas s Michalovcami odhalí skutočnú formu koňarov.

Jeden z úspešných strelcov v Dolnom Kubíne bol obranca Patrik Jacko. Možno sa mu to podarilo aj kvôli tomu, že oravské prostedie mu nebolo neznáme. „Už som tam hral za výber Slovenska. To však už bolo dávno, štadión sa odvtedy zmenil. Myslím teda, že to bol celkom solídny zápas druhej ligy,“ povedal urastený zadák pre oficiálnu webstránku klubu.

Podľa jeho slov bol súper z Dolného Kubína veľmi nepríjemný. Nakopával dlhé lopty, dohrával súboje, hrozil po štandardkách a rohoch, dobre hádzal auty. Ako priznal, zo začiatku boli koňare trošku nervózni. Takto opísal svoj gól: „Tuším, že to bol náš úplne prvý roh. Lopta išla na prednú tyčku. Myslím, že Ľubo Ivanko to predĺžil a ja som to už iba doklepol do poloprázdnej bránky,“ uviedol.

Úvodný šesťbodový štart do súťaže teší hráčov aj fanúšikov, ale nepreceňuje ho ani víťazný mančaft. „My chceme v každom zápase uspieť, nechať na ihrisku všetko a nepreceňujeme to, že máme 6 bodov. Teraz máme doma Michalovce a zápas pôjdeme hrať tak isto, ako každý jeden zápas,“ dodal na záver pre 1fctatran.sk Patrik Jacko. Veď aj v minulej sezóne Tatran začal dvomi výhrami so skóre 9:0, ale po 33– kole napokon bol na nepopulárne zemiakovom 4. mieste. Hráči tak správne musia ostať nohami na zemi.

foto: 1fctatran.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM