Ľubomír Hudačko Rôzne

Obľúbené kúpalisko v Prešove? Tieto novinky v aktuálnej sezóne Plaza pripravila

Ak sa chystáte na vodné radovánky, tak tieto riadky vás navnadia ešte viac. Prinášame zaujímavé info o obľúbenom kúpalisku Plaza Beach v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené kúpalisko v Prešove? Tieto novinky v aktuálnej sezóne Plaza pripravila
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Kúpalisko Plaza Beach príjme návštevníkov len v prípade priaznivého počasia, aktuálnu sezónu však už otvorilo 1. júna. A aké novinky vlastne tentoraz pribudli? Práve na to sme boli zvedaví.

„Pre deti, ale aj rodičov sme vybudovali novú letnú terasu pri detskom ihrisku, ktorá má väčšiu kapacitu – 48 osôb a naši hostia si môžu môcť organizovať aj detské oslavy spojené s hrou a šantením na preliezačkách a trampolíne. Vstup na ihrisko je 0,50 eur / dieťa, ale deti, ktoré budú návštevníci z kúpaliska, majú vstup zadarmo,“ uviedla pre náš web marketingová manažérka Plaza Beach Resort Milica Michrinová.

Navyše, podľa Michrinovej v nepriaznivom počasí je pre deti hostí k dispozícii detská izba v reštaurácii, ktorá vznikla spolu s novým salónikom v priestoroch, kde bol ešte minulého roku bowling.

„Ďalšia novinka na kúpalisku je zmena sedenia v La Veranda bare, ktorý sme rozšírili o slnečnejšiu plochu, kde si naši hostia môžu posedieť aj na slniečku s drinkom v ruke,“ poznamenala na záver Michrinová, ohľadom zaujímavostí pre letnú sezónu 2018.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM