Ľubomír Hudačko Správy

O vtipné hlášky na poštách v Prešove nie je núdza: NEUVERITEĽNÉ, čo ľudia dokážu vysloviť

Zážitky spred okienok, kam občas musíme prísť všetci, sú niekedy na nezaplatenie. Ľudia v Prešove ukázali, že majú majú veľký zmysel pre humor.

Ilustračný obrázok k článku O vtipné hlášky na poštách v Prešove nie je núdza: NEUVERITEĽNÉ, čo ľudia dokážu vysloviť
Zdroj: Mesto Poprad

Pošta je neoddeliteľnou súčasťou života, v Prešove máme hneď niekoľko pobočiek.

Na vlastnej koži

V niektorých môže dôjsť k situáciám, ktoré po rokoch vyznievajú ako milá spomienka.

V tej chvíli však zákazník či pracovníčka nechcene vyrobili nezabudnuteľný okamih. Niekoľkých z nich sme boli svedkami na vlastnej koži.

Tak napríklad starší pán mal potrebu kúpiť si žreb. „Poprosím si to osie hniezdo, čo vyhráva,“ tvrdil pri okienku, no v skutočnosti si chcel kúpiť žreb na Zázračný úľ.

Čo s ním má robiť?

Nepochopiteľný krok však „zvládne“ vykonať aj pracovníčka pošty. Na jednej z prešovských pobočiek zaperlila v momente, keď do rúk dostala občiansky preukaz klienta: „A čo mám s tým občianskym robiť?“ pýtala sa prekvapene.

Stávajú sa aj menej vážne kiksy, klient sa pred nami sťažoval, že jeho účet už neobsahuje žiadne finančné prostriedky. „Tak to som s vami odteraz skončil!“ povedal, na čo zareagovala pracovníčka pošty pohotovo: „S tým nám neostáva nič iné, len súhlasiť.“

Alebo, mnohí klienti prešovských pobočiek pôšt si myslia, že ich pracovníčky vedia všetko: „Prosím vás, do koľkej má otvorené drogéria?“ šokovala otázkou staršia pani.

Podľa zákona?

Vtipné situácie nastávajú aj v momente, keď klient nemá svoj deň. „Prepáčte, nepočujem vás, zabudol som si totiž okuliare,“ vysvetlil.

Pracovníčky na pošte ponúkajú aj výherné žreby. Zákazník následne na otázku, prečo si ho vlastne kúpil, odpovedal: „Ta bo to podľa zakona mušime kupovac,“ poznamenal.

V každom prípade, práca za priehradkou je náročná a nedocenená. Pochopenie tak musí prejaviť neraz aj zákazník. Denne sa tam vystriedajú desiatky ľudí a tak neváhajte podľa možností prejaviť ústretovosť a spoluprácou.

archívne foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM