Ľubomír Hudačko Kultúra

Nový singel Katky Knechtovej si hneď zamilujete: Prešovčanka zverejnila chytľavú skladbu Naveky

Predstavila nový singel, ktorý nahrávala v Rakúsku aj v Prešove. Speváčka Katka Knechtová opäť spojila sily s producentom Christianom Eignerom, ktorý spolupracoval aj s kapelou Depeche Mode. Vypočujte si chytľavý song z ich dielne.

Ilustračný obrázok k článku Nový singel Katky Knechtovej si hneď zamilujete: Prešovčanka zverejnila chytľavú skladbu Naveky
Zdroj: Dnes24.sk

Speváčka Katarína Knechtová predstavila nový singel s názvom Naveky. „Myšlienka piesne Naveky spočíva v mojom presvedčení, že ak niekoho milujeme a ten človek odíde z nášho života z akýchkoľvek dôvodov, niečo z neho si v sebe nesieme do konca života. Niečo z neho posúvame ďalej, do sveta, do iných ľudí, či už pocit, myšlienky. Jednoducho, už naveky máme v sebe odraz človeka, ktorého sme milovali,“ povedala Knechtová.

Skladbu Naveky nahrávala speváčka v Rakúsku i v Prešove. Autorkou textu i hudby je samotná interpretka, podieľal sa na nej však aj hudobník Christian Eigner, známy napríklad zo spolupráce so skupinou Depeche Mode. K novinke chce rodáčka z Prešova čoskoro nakrútiť aj videoklip.

Hudobníčka spolupracovala opäť s Christianom Eignerom a zároveň s jeho priateľom Nikom Stoesslom. Skúšala spolupracovať s ďalším producentom aj na inej piesni: „Lenže Chris postavil latku veľmi vysoko a ja som nebola spokojná. Tak som mu poslala moju novú pieseň a poprosila ho o radu. Chytil sa toho, pretože sa mu pieseň veľmi páčila a o dva týždne som už bola v štúdiu. Tentokrát to bolo celkom iné, pracovali sme ako priatelia. V štúdiu u neho doma sme nahrávali a večer sme grilovali. Myslím, že tá pohoda je cítiť aj z nahrávky,“ uviedla hudobníčka.

foto: kk

Katarína Knechtová a jej nový singel: Naveky opäť s črtami Depeche mode!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM