Ľubomír Hudačko Kultúra

Novinka v Prešove, ktorá začne už onedlho: V Záhrade umenia zaznie Hudba v parku

V Záhrade umenia to tento rok bude pestré. Chystajú sa tu kultúrne vystúpenia pod hlavičkou Hudba v parku. Prvé podujatie ale štartuje na Hlavnej už onedlho.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v Prešove, ktorá začne už onedlho: V Záhrade umenia zaznie Hudba v parku
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok obohatí kultúrne leto mesta Prešov prvý ročník festivalu Hudba v parku, ktorý prináša sériu gospelových koncertov počas letných štvrtkov v Záhrade umenia.

„Festival odštartuje už 21.6.2018 o 19:30 koncertom na Hlavnej ulici pod názvom Gospelový večer, na ktorom vystúpi folková speváčka Dominika Gurbaľová a do Prešova prijalo pozvanie aj hudobno-spevácke teleso Košice Gospel Choir,“ znie pozvánka od organizátorov na túto tohtoročnú kultúrnu novinku.

Gospelové štvrtky budú pokračovať vždy vo štvrtok od 5.7. do 30.8.2018 v Záhrade umenia. Môžeme sa tešiť na všestranných umelcov, unikátnu atmosféru a príjemné prostredie. Stačiť bude zbaliť si deku a široký úsmev.

Koncerty sú pritom na programe 5.7., 12.7., 19.7., 26.7., 2.8., 16.8., 23.8. a 30.8. A teda prvý ročník festivalu prinesie účinkujúcich ako Miťo Bodnár, Košice Gospel Choir, Tibor Duda – Gipsy Worship, Kostolňa band, Instrumental Worship project, Chvály tábora Levitov, Šašulienka a ďalších.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM