Krimi

NOVÉ informácie k záhadnému prípadu z Prešova: Nebohý muž pracoval v Divadle Nová scéna

Mladý muž prišiel o život v Prešove minulý týždeň. Prešovský vyšetrovateľ v danom prípade vedie trestné stíhanie pre zločin zabitia.

Ilustračný obrázok k článku NOVÉ informácie k záhadnému prípadu z Prešova: Nebohý muž pracoval v Divadle Nová scéna
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Prešovom pred pár dňami otriasla záhadná smrť mladého muža. Do bytu na Sibírskej ulici prišiel na návštevu, no už sa z neho domov nevrátil.

Ako zistil denník Nový Čas, dvadsaťdeväťročný zosnulý muž mal mať zlomené rebrá, čím sa nešťastná udalosť komplikuje.

„Bez známok života ho našiel jeho priateľ, herec Martin Durkáč, ktorý hosťuje v SND, ale mihol sa aj po boku známych hereckých tvárí. Podľa blízkeho zdroja z okolia dvojice mali k sebe Michal († 29) a Martin veľmi blízko už niekoľko rokov,“ píše ďalej čas.sk.

Michal nepracoval v divadle na hereckom poste, no v tejto brandži sa pohyboval. „Michal Godár pracoval v Divadle Nová scéna s malými prestávkami ako osvetľovač v rokoch 2012 – 2019,“ potvrdila pre Nový Čas PR manažérka DNS Zuzana Šebestová.

Viac k prípadu sme zisťovali u prešovskej polície. „Prešovský vyšetrovateľ v danom prípade vedie trestné stíhanie pre zločin zabitia, nakoľko sú vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu nebudeme zverejňovať,“ povedala pre Dnes24.sk hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM