Ľubomír Hudačko Krimi

Nezvestnú Antóniu (13) našli ležať na lavičke: Čo zistila polícia?

Rodičia si môžu vydýchnuť, ich dcéra Antónia (13), po ktorej od pondelka rána nebolo ani stopy sa našla. Dievča bolo vypátrané v utorok večer na Bernolákovej ulici v Prešove. Podľa polície si však nepamätala, kde bola a v krvi jej namerali 1,46 promile!

Ilustračný obrázok k článku Nezvestnú Antóniu (13) našli ležať na lavičke: Čo zistila polícia?
Foto: Eva Viestová

Dievča býva v Kokošovciach, do školy chodí na základnú školu sv. Gorazda v Prešove. Práve tam mali v pondelok smerovať jej kroky, ale nestalo sa tak. Odvtedy nikomu nedala vedieť, kde sa nachádza.

Jej rodičia prežívali hodiny strachu, preto neotáľali a začali pátrať. Hľadali v škole i u rôznych známych. Neúspešne. Podľa polície bola Antónia nezvestná od 30.09.2013. Do miesta trvalého bydliska sa však nevrátila a príbuzným o sebe nepodala žiadnu správu.

Napokon však Antóniu našli: „Dievča bolo vypátrané v utorok večer v čase okolo 21:10 h na Bernolákovej ulici v Prešove,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik a dodal, že dievča si nepamätalo, s kým bolo: „Dievča našli na lavičke ležať náhodný okoloidúci, ktorí to oznámili na linku 112. Bola prevezená do nemocnice, kde sa podrobila vyšetreniam. Nebolo zistené, aby bol na na nej spáchaný trestný čin. V krvi jej však bol zistený alkohol v hodnote 1,46 promile. Drogy zistené neboli. Dievča si nepamätalo, kde bolo a s kým,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM