Tlačové správy

Nezabudnuteľné leto a projekt Me myself & I

Pomaly sa pre žiakov stredných a základných škôl končí školský rok a hľadajú možnosti, ako využiť prázdninové dni voľna. Niekde medzi futbalovým zápasom a kúpaliskom sa nachádza aj príležitosť na kultúrno-vzdelávací projekt Me myself & I, sprostredkúvaný študentskou neziskovou organizáciou AIESEC.

Ilustračný obrázok k článku Nezabudnuteľné leto a projekt Me myself & I
Zdroj: Dnes24.sk

Pútavý projekt je realizovaný v angličtine so zahraničnými lektormi štátov ako je Čína, Egypt alebo ďaleká Brazília. Žiaci tak majú možnosť zažiť stážistov skoro z každého kontinentu. Vďaka tomuto projektu môžu spoznať zahraničie aj bez toho aby vycestovali zo Slovenska. Veď kto by nechcel vytvoriť medzinárodné prostredie priamo vo svojom meste?

Vrátane toho je tu skvelá možnosť získať vedomosti v oblastiach ako sú časový manažment, prezentačné zručnosti, tímová práca, interkultúrne vedomosti a mnohé iné. Prostredníctvom atraktívnych tréningov si žiaci okrem, zlepšenia angličtiny, odnesú so sebou aj prázdniny plné zábavy a množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Nehovoriac o nadviazaní medzikontinen­tálnych priateľstiev na celý život.

Chcete o projekte Me myself & I vedieť viac? Viac informácii nájdete na http://aiesec.sk/mmi/ Novinky môžete sledovať na FB stránke Summer with Me, myself & I Prešov. Prihlásiť sa môžete do 21.6.2015.

zdroj, foto: AIESEC

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM