Ľubomír Hudačko Rôzne

Nevšedné mená detí narodených v Prešove: Kerem, Chanel a tým to nekončí!

Viacero detí, ktoré prišli na svet v Prešove, dostalo od svojich rodičov naozaj na naše pomery netradičné mená. Veď si to pozrite v našom článku sami...

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné mená detí narodených v Prešove: Kerem, Chanel a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Na našom portáli sme vás už informovali o prvom dieťatku Prešova roku 2017. Tou sa stala malá Eliška, ktorá sa narodila vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove už 8 sekúnd po polnoci. V takpovediac bábätkovskej téme sme potom ešte pokračovali aj ďalej.

Prezradili sme vám totiž hitparádu krstných mien detičiek narodených v Prešove v roku 2016. Môžete v nej nájsť dievčenské mená ako napríklad Sofia, Ema, Nina, Mária, Viktória, či chlapčenské ako Jakub, Samuel, Adam, Sebastián, Martin, či ďalšie.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké nevšedné krstné mená zaznamenali v Prešove ohľadom detí, ktoré v našom meste prišli na svet počas minulého roka. Do matričnej knihy v našom meste bolo v minulom roku zapísaných viacero na naše pomery netradičných mien.

Ako náš spravodajský portál informovala hovorkyňa prešovskej radnice Veronika Kmetóny Gazdová, z dievčenských ide o mená Elianna, Eny, Stacie, Miley, Chanel, Samira, Shania, Šanaja, Chantal, Dezidéria, Bathsheba. Z chlapčenských to boli Noel, Anchel, Timon, Emir, Sajmon, Efraim, Nathias, Kerem, Alessio.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM