Krimi

Nevídané BESNENIE východniara v Snine: Rozbíjal a kradol, spáchať mal 6 trestných činov

Sninčan na viacerých uliciach spôsobil škody a teraz má opletačky s políciou.

Ilustračný obrázok k článku Nevídané BESNENIE východniara v Snine: Rozbíjal a kradol, spáchať mal 6 trestných činov
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Sninčan (35) bol podozrivý zo spáchania šiestich trestných činov v rodnom meste a to v priebehu dvoch dní. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

„V utorok 06.02.2024 začal na Ulici Komenského, kde z objektu autoumyvárne z mincovníka, ktorý násilím páčil, vzal 10 eur. Druhý mincovník sa mu otvoriť nepodarilo. Pokračoval na Ulici Stakčínskej, kde z plechovej skrine automatického vysávača po vypáčení ukradol z mincovníka peniaze a odniesol si aj automatický mechanizmus tohto zariadenia,“ začala približovať okolnosti nevídaného vyčíňania hovorkyňa s tým, že poškodenej spoločnosti vznikla škoda viac ako 1 800 eur.

Na druhý deň pokračoval

V ten istý deň ešte prišiel aj na Ulicu Švermovú. „Tu rozbil okno na budove školy, vošiel dnu, prehľadal zborovňu, z ktorej si odniesol sladkosti, nealkoholické nápoje, tablet ako aj finančnú hotovosť 600 eur,“ pokračovala Ligdayová.

To však nebolo všetko, v stredu 07.02.2024 trestná činnosť 35-ročného muža pokračovala.

„Na Ulici Strojárskej rozbil okno na lekárni a odniesol si rôzne druhy liekov. O pár minút rozbil okno aj na predajnom stánku. Po tomto skutku polícia podozrivého muža zadržala, bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde s ním boli vykonané potrebné procesné úkony,“ doplnila Ligdayová s tým, že po získaní dostatočnej dôkaznej situácie bolo Sninčanovi vznesené obvinenie z trestného činu krádeže.

„Okresný vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM