Ľubomír Hudačko Futbal

Nevhodné správanie fanúšikov Tatrana má následok: Nepopulárny krok, ktorý Prešovčanov nepoteší!

Rozhodne si nepomohli. Fanúšikovia futbalového Tatrana Prešov sa v ostatnom dueli správali nevhodným spôsobom a to neuniklo pozornosti samotného vedenia klubu. Pristúpiť muselo na nepopulárny krok, ktorý nepoteší azda nikoho...

Ilustračný obrázok k článku Nevhodné správanie fanúšikov Tatrana má následok: Nepopulárny krok, ktorý Prešovčanov nepoteší!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Tatran Prešov sa pilne pripravuje na začiatok novej druholigovej sezóny, už 1. augusta si zmeria sily v prvom dueli proti Lokomotíve Košice. Dovtedy však ešte odohrá niekoľko prípravných duelov a to aj so sankciou od vedenia klubu.

„Na nasledujúcich prípravných zápasoch A-mužstva bude spoplatnené vstupné v jednotnej cene 1 eura z dôvodu nevhodného správania niektorých domácich fanúšikov na zápase 11. júla 2015. Platí pre duel 18.7. proti Popradu (od 11.00) a aj na generálku na štart Doxxbet ligy 2015/16 proti FK Haniska 25.7. (od 17.00),“ uvádza vedenie Tatrana Prešov.

Ako je známe, prípravné zápasy futbalistov boli doposiaľ bez poplatku. Ako sa to ukáže na návšteve fanúšikov ukážu až samotné duely. Vedenie Tatran zároveň uviedlo svetlo k permanentkám na sezónu 2015/16. Tie budú podľa klubového webu v predaji od 22.07.2015 v rov­nakých cenových kategóriach ako v sezóne 2014/15. Teda 40 eur na krytej tribúne a 15 eur v sektore Fans – nekrytá tribúna.

Čítajte tiež:

Žreb Slovenského pohára vo futbale: Prešov začne až v 2. kole, prehľad zápasov tímov z nášho regiónu

Ste naozaj doma v prešovskom športe? Otestujte si svoje vedomosti v KVÍZE

O najpríťažli­vejšej hráčke prešovských volejbalistiek je rozhodnuté: Tu je reakcia sympatickej Tatiany!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM