Ľubomír Hudačko Rôzne

Nestihli ste Mikuláša v Prešove? Takto s deťmi rozsvietil vianočný stromček, VIDEO

Množstvo detí na Mikuláša očakávalo jeho príchod, aby mohli spolu rozsvietiť vianočný stromček. Ak ste túto udalosť nestihli, my sme sa za ňou ešte obzreli.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste Mikuláša v Prešove? Takto s deťmi rozsvietil vianočný stromček, VIDEO
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášska nádielka priniesla hlavnú cenu – bicykel a ďalšie hodnotné dary – desaťročnému Viliamovi. Malým Prešovčanom mesto zabezpečilo celkom sto hodnotných cien.

Nová výzdoba

Tie boli žrebované počas programu, kde vystúpili mladé prešovské talenty. „Stovky malých Prešovčanov čakalo na príchod obľúbeného Mikuláša. Tento rok spoločne rozvietili vianočný stromček zahalený do novej výzdoby. Mikulášska nádielka začala pre najmenších Prešovčanov radostnou atmosférou pri pódiu na pešej zóne kultúrnym programom,“ ozrejmila hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Pomohli mu aj deti: Mikuláš v Prešove takto rozsvietil vianočný stromček
1
Galéria

Takmer 2 000

Mikuláš v našom meste za asistencie svojich najvernejších pomocníkov, tradičných postáv čerta a anjela, vyžreboval pre deti 100 cien.Tento rok sa do súťaže, logickej hádanky, zapojilo takmer 2 000 prešovských školákov.

„Výhercovia si môžu prevziať ceny na oddelení kultúry a cestovného ruchu Mestského úradu v Prešove na Jarkovej ulici číslo 26 počas pracovných hodín. Prihlásiť sa výhercovia môžu v priestoroch Klientskeho centra, kde bude umiestnená aj výherná listina. Ceny sa vydávajú len na základe občianskeho preukazu rodiča dieťaťa, ktoré cenu vyhralo. Ceny budú vydávané do 30. decembra 2016,“ konkretizovala na záver Kmetóny Gazdová. A ak ste nezažili atmosféru mikulášskeho večera osobne, obzrite sa za ňou aspoň v našej videogalérii a fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: Ilustračné

Prišiel aj tento rok: Mikuláš v Prešove potešil deti vo veľkom
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM