Ľubomír Hudačko Šport

Neskutočná séria víťazných zápasov skončila: Volejbalisti Prešova prehrali až po 21 dueloch!

V extralige bol bohatý program a o zaujímavé výsledky nebola núdza. Prvýkrát v sezóne okúsili trpkosť prehry volejbalisti Prešova. Ich víťazná séria trvala 21 zápasov, no v 4. kole skupiny o 1.-6. miesto ju ukončila Prievidza.

Ilustračný obrázok k článku Neskutočná séria víťazných zápasov skončila: Volejbalisti Prešova prehrali až po 21 dueloch!
Zdroj: TASR

Prešovu chýbal kapitán Martin Sopko a možno to bola príčina ukončenia neskutočnej série vyhratých duelov za sebou.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “V stretnutí boli rozhodujúcimi činnosťami kvalita prihrávky a podania v čom mali hostia navrch. My sme od začiatku boli v týchto činnostiach neistí a hráči Prievidze naopak pôsobili veľmi sebavedomo a hrali od začiatku do konca veľmi účelne. Nepodarilo sa nám ubrániť kľúčového hráča Prievidze, ktorý hral skoro neomylne a svojim výkonom strhol aj svojich spoluhráčov. O zvrat v zápase sme sa pokúsili v 3.sete kde sme až do stavu 16:13 viedli. Niekoľko pokazených podaní a útočných chýb nás stálo stratu vedenia a do koncovky vstupovali z lepšej pozície hostia. Odvrátili sme niekoľko setballov ale svoje sme nevyužili. O víťazstve hostí rozhodol 2 priamymi bodmi z podania opäť Pinerua,” uviedol pre klubový web.

Extraliga mužov:

  • Skupina o 1. – 6. miesto – 4. kolo:
  • VK MIRAD PU Prešov – VK Prievidza 0:3 (-21, –22, –29)
  • 91 min
  • rozhodovali: Porvazník a Mokrý

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM