Ľubomír Hudačko Šport

Nepríjemná rana pre prešovských hádzanárov: Tímu sa opäť zranil kľúčový hráč :(

V najbližšom období si hádzanári Tatrana Prešov budú musiť poradiť opäť bez svojho kľúčového hráča. Rupnutie v ramene ho vyradilo na maródku a pritom nejde o prvé zranenie tohto typu.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemná rana pre prešovských hádzanárov: Tímu sa opäť zranil kľúčový hráč :(
Zdroj: TASR

Slovenský hádzanársky reprezentant Andrej Petro z Tatrana Prešov je opäť zranený. Nehral v prvom zápase Slovenského pohára v Považskej Bystrici, ktorý Šarišania vyhrali 34:27, keď mu deň predtým na tréningu niečo „ruplo“ v pravom ramene.

„Robili sme nácvik obrany, nič mimoriadne a odrazu som pocítil bolesť. V pondelok ma čaká magnetická rezonancia,“ povedal odchovanec Šale.

Tú istú časť tela si poranil aj v októbri minulého roka, mal prasknuté puzdro kĺbu na dvoch miestach. S istotou nenastúpi v piatkovom extraligovom dueli a ani v stredu v pohárovej odvete, hoci po nej by chcel zdvihnúť nad hlavu veľký pohár, aj keď má obavy, že „iba“ ľavou rukou a ako divák z hľadiska, ktorý neskôr príde na ihrisko medzi spoluhráčov.

Séria vážnejších zranení Andreja Petra sa začala v decembri roku 2011, keď v drese nemeckého tímu druhej bundesligy DHC Rheinland Dormagen utrpel otvorenú zlomeninu ukazováka pravej ruky. V tej istej sezóne prišiel ďalší úraz, v marci 2012 si roztrhol achilovku a to dokonca na dvoch miestach.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM