Ľubomír Hudačko Šport

Nepríjemná facka pre prešovských futsalistov: Favorit ich vo finále nešetril a udelil poriadny debakel!

Takto si to prešovskí futsalisti určite nepredstavovali. Ich finálové zápolenie so Slov-Maticom FOFO Bratislava sa nesie na nepríjemnej vlne prehier. Po prvom dueli si neporadili s favoritom ani v odvete a doma inkasovali nepríjemnú facku. Poriadny debakel hovorí za všetko...

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemná facka pre prešovských futsalistov: Favorit ich vo finále nešetril a udelil poriadny debakel!
Zdroj: TASR

Futsalisti Prešova sa nepriblížili k titulu ani o chlp, podľahli totiž favoritovi z Bratislavy vysokým rozdielom aj v druhom dueli. Kým v prvom ťahali za kratší koniec v pomere 12:3, tentoraz dostali ešte o gól viac.

Slov-Matic FOFO Bratislava tak delí od obhajoby titulu už len jedno víťazstvo. V druhom finále play off SFL zvíťazili nad domácim FK Prešov vysoko 13:3 a v sérii hranej na tri víťazstvá vedú 2:0 na zápasy. V piatok 22. mája budú mať zverenci trénera Jána Janíka príležitosť ukončiť sériu domácim súbojom v ŠH Mladosť.

Hráči Prešova však ako amatérsky športový tím aj tak dosiahli skvelý výsledok a postup do finále je príjemnou správou. Fanúšikov ešte môžu potešiť aspoň čestným víťazstvom v nasledujúcom a možno poslednom zápolení sezóny.

Play off – 2. finále:

  • FK Prešov – Slov-Matic FOFO Bratislava 3:13 (2:6)
  • na zápasy 0:2

Čítajte tiež:

Parádny nápad: V Prešove vzdajú hold bicyklovaniu, takto sa môžete naraňajkovať…

Jarné teplo láka von: 5 tipov, ako si najlepšie v Prešove vychutnať slnečné počasie

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM