Ľubomír Hudačko Správy

Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Prešova a okolia

Je tu nedeľa a to je ten správny čas sa obzrieť za končiacim sa týždňom. Tu je 5 najzaujímavejších správ, ktoré sme počas neho na našom portáli priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Prešova a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Čierny orol

Je bezpochyby jednou z top dominánt mesta. Prešovský Čierny orol miestni dobre poznajú. Ale viete aj o týchto zaujímavostiach, o ktorých sme napísali v stredu?

Hlášky škôlkarov

Brbty či vtipné hlášky vznikajú na rôznych miestach. A vedia nás pobaviť. Výnimkou nie sú ani materské školy v Prešove. Prečítajte si roztomilé skomoleniny najmenších.

História Prešova

Fotografie, ktoré mnohých Prešovčanov chytia za srdce. Presne také snímky si môžete pozrieť vo fotogalérii dobových záberov, ktoré sme vám priniesli na našej stránke vo štvrtok. Poznáte naše mesto aj takto?

Dušičky v obrazoch

Cez Dušičky si to na ulicu Vajanského namierilo množstvo ľudí. Po zotmení sa rozžiaril Hlavný cintorín v Prešove stovkami svetielok a my sme sa na miesto posledného odpočinku boli pozrieť takisto. Priniesli sme vám bohatú fotogalériu.

Hodnotenie nemocníc

Tento týždeň sme spoznali aj výsledky hodnotenia slovenských nemocníc. Ako sa v príslušnom rebríčku umiestnila tá prešovská? Aj to si môžete prečítať na našej stránke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM