Webnoviny - Krimi

Nedobrovoľný striptíz na chate

Mladé dievčatá si môžu vydýchnuť. Sexuchtivý fantom je už v putách. Policajti obvinili mladého Košičana, ktorý v košických panelákoch prepadával tínedžerky a proti ich vôli ich odvliekol na chatu.

Dvadsaťdvaročný Róbert čelí obvineniam z lúpeže, obmedzovania osobnej slobody a krádeže. Koncom januára vo vchode obytného domu na Čínskej ulici prepadol 20-ročnú dievčinu. Rukou jej zakryl ústa a priložil jej nôž na hrdlo.

Prinútil ju, aby s ním išla do rekreačnej chaty v chatárskej oblasti Košice – Moňov potok. Obral ju ešte o tri eurá a mobil. Na chate ju prinútil, aby mu urobila striptíz. Následne ju zviazal, mladej žene sa na druhý deň podarilo ujsť. Rovnaký scenár použil aj vlani v októbri.

V paneláku na Lidickom námestí v Košiciach prepadol osemnásťročné dievča. To však začalo kričať, Róbert ušiel.

Vlani v septembri úradoval aj v obytnom dome na Adlerovej ulici, tu s nožom v ruke ohrozoval iba štrnásťročné dievča. Tínedžerku donútil, aby s ním odišla do chatky v lokalite Moňov potok v Košiciach, kde ju držal až do nasledujúceho rána.

V chatke obaja iba sedeli. Dievčina využila páchateľovu nepozornosť a z chatky utiekla. Nechala tam aj tašku so svojimi osobnými vecami v hodnote asi 350 eur.

Mladík, ktorý bol v minulosti viackrát súdne trestaný pre majetkovú a násilnú trestnú činnosť, sa priznal, stíhaný je väzobne. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov.

presov24/webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM