Krimi

NECHUTNÝ prípad na východe: Muž dobil 5 psov a rozporcioval ich!

Polícia zistila šokujúce udalosti z Chminianskych Jakubovian z okresu Prešov. Muž tam údermi do hlavy tupým predmetom usmrtil piatich psov. A to nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ prípad na východe: Muž dobil 5 psov a rozporcioval ich!
2
Galéria

Enviropolicajti oddelenia Prešov odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK P PZ vzniesli obvinenie V. H. (1982) za prečin týranie zvierat. Polícia Slovenskej republiky o tom informuje na sociálnej sieti.

Muž skončil vo väzbe

„Obvinený v časti zv. Jarok, v obci Chminianske Jakubovany, okr. Prešov, postupne usmrtil opakovanými údermi do hlavy silnej intenzity tupým predmetom piatich psov, ktoré následne rozporcoval pravdepodobne na konzumáciu,“ opísala polícia šokujúce okolnosti.

Vyšetrovateľ podľa polície následne spracoval podnet na vzatie tejto osoby do väzby, ktorý prokurátorka Okresnej prokuratúry v Prešove akceptovala a 31. 08. 2022 predložila návrh na vzatie osoby do väzby Okresnému súdu v Prešove.

„Dňa 02. 09. 2022 bol tento návrh sudcom Okresného súdu v Prešove akceptovaný a osoba bola vzatá do väzby. V prípade dokázania viny môže byť obvinenému udelený trest odňatia slobody až do výšky piatich rokov,“ dodala na záver polícia.

Objektívom: Východom otriasol ohavný prípad z Chminianskych Jakubovian
2
Galéria

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM