Ľubomír Hudačko Rôzne

Nebezpečne vyzerajúce FOTO z Prešova: Tieto stĺpy skôr pripomínajú šikmú vežu v Pise

Dennodenne okolo prechádza množstvo ľudí, ktorí na vlastné oči môžu vidieť nie príliš bezpečne vyzerajúci úkaz. Nakláňajúce sa stĺpy pri nemocnici na Hollého ulici v Prešove zaujmú už na prvý pohľad, veď si to pozrite.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečne vyzerajúce FOTO z Prešova: Tieto stĺpy skôr pripomínajú šikmú vežu v Pise
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Stĺpy pri nemocnici majú od normálnej polohy ďaleko. Skôr pri troche fantázie ich sklonom pripomínajú známu taliansku pamiatku – Šimú vežu v Pise.

Pokúsili sme získať stanovisko energetikov, tí sa odvolávajú na telekomunikáciu: „Zariadenie je telekomunikačné, nepatrí to do majetku energetiky. Naše zariadenia sú na opačnej strane, určite to patrí pod telekomunikácie,“ dozvedeli sme sa informácie od hovorcu východoslovenskej energetiky.

Oslovili sme s problematikou hovorkyňu radnice Prešova Veroniku Kmetóny-Gazdovú: „Pozemok je v majetku mesta Prešov, avšak nie sme vlastníkom ani správcom sieti a zariadení v tejto časti. Vychádzajúc z priloženej fotodokumentácie predpokladáme, že sa jedná o telekomunikačné stĺpy,“ uviedla.

Prípadu sa budeme naďalej venovať, pokúšame sa získať stanovisko ďalších zainteresovaných v tejto problematike. Vy si zatiaľ pozrite fotodokumentáciu priamo z miesta.

Nebezpečné stĺpy v Prešove
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM