Ľubomír Hudačko Správy

Nazvali ho Vločka a už čochvíľa naň narazíte v uliciach: Po Prešove bude jazdiť špeciálny vysvietený midibus!

Nazvali ho Vločka a narazíme naňho v uliciach už onedlho. A určite na seba strhne pozornosť. Po Prešove bude jazdiť špeciálny vysvietený midibus.

Ilustračný obrázok k článku Nazvali ho Vločka a už čochvíľa naň narazíte v uliciach: Po Prešove bude jazdiť špeciálny vysvietený midibus!
Zdroj: Dnes24.sk

Máme sa na čo tešiť. Najmenší obyvatelia Prešova budú môcť využiť špeciálny midibus. Stane sa tak už počas mikulášskej nádielky. Midibus bude niesť hneď niekoľko znakov blížiacich sa Vianoc. A kedy presne bude jazdiť prešovskými ulicami?

„V rámci mikulášskej nádielky bude 7. decembra 2015 v čase od 16:00 premávať Mikulášsky biely midibus, ktorému sme dali meno Vločka. Mikulášsky vyzdobená a vysvietená Vločka bude voziť detičky po Hlavnej ulici – medzi Trojicou a OD Tesco,“ ozrejmili plány na sladkosťami ovenčený deň zástupcovia z prešovského Dopravného podniku.

Navyše, midibus zastaví každému na znamenie a to aj mimo zastávky. „A vo Vločke bude pre deti pripravené mikulášske prekvapenie. Pozývame všetky detičky na jej mikulášsku jazdu,“ dodali informácie z Dopravného podniku. Cestovný lístok dostanete priamo vo Vločke.

Môže vás zaujímať:

Pohodová atmosféra v uliciach Prešova: V centre mesta sa rozbehli Vianočné trhy, pozrite FOTO z otvorenia

Vianočné trhy Prešovského samosprávneho kraja: Ozdoby, vence či stromčeky ponúkne 45 sociálnych zariadení!

foto: Tomáš Motýľ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM