Rôzne

Návrat seriálu o kráske z Trebišova, ktorý pobúril mesto: Vedia celebrity, kde sa nachádza?

Už onedlho odštartuje druhá séria kontroverzného seriálu Iveta.

Ilustračný obrázok k článku Návrat seriálu o kráske z Trebišova, ktorý pobúril mesto: Vedia celebrity, kde sa nachádza?
Zdroj: Facebook.com/Televízia JOJ

Na začiatku roku 2023 Jojka pustila vysielania seriálovú novinku s názvom Iveta. Seriál dosahoval vysoké čísla sledovanosti a vyvolal obrovskú vlnu reakcií. Pozitívnych aj negatívnych. Nie najlepšie pocity z neho mali predovšetkým obyvatelia Trebišova, do ktorého bol z veľkej časti situovaný dej.

Tvorcovia z tohto mesta na Zemplíne vytvorili „najväčšiu dieru Slovenska“, hoci v skutočnosti sa v Trebišove nakrúcalo len niekoľko záberov. Väčšina scén sa natáčala v Bratislave.

Teraz televízia hlási návrat seriálu v podobe jeho druhej série. „Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati z Trebišova má pokračovanie. Seriál Iveta budete môcť sledovať už 3. marca,“ informuje Jojka.

Druhá séria ponúkne desať častí. Autorom scenára je rovnako ako pri prvej sérii Peter Kolečko a režisérskej taktovky sa opäť ujal Jan Hřebejk.

Z premiéry druhej série Ivety zverejnila televízia aj video, na ktorom známe tváre majú na slepej mape označiť, kde sa nachádza Trebišov, z ktorého seriálová Iveta pochádza.

Čo myslíte, ako im to išlo? Nižšie si môžete pozrieť samotné video.

Zdroj: Facebook

Mohlo by vás zaujímať:

📍 Vedeli by ste na slepej mape určiť, kde sa nachádza Trebišov? Známe tváre s tým mali na premiére druhej série Ivety celkom zábavu. 😅 Pozrite sa, ako im to šlo. 👈

Posted by Televízia JOJ on Tuesday, February 13, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM