Tlačové správy

Natascha Wright a Alfred McCrary zopakujú úspešné vianočné koncerty: V rámci turné sa zastavia v siedmich slovenských mestách

Spolupracovníci svetových speváckych hviezd sa ako duo opäť predvedú slovenským divákom. Speváčka Natascha Wright a hudobník a spevák Alfred McCrary avizujú sedem vianočných koncertov.

Ilustračný obrázok k článku Natascha Wright a Alfred McCrary zopakujú úspešné vianočné koncerty: V rámci turné sa zastavia v siedmich slovenských mestách
8
Galéria
Foto: Martin Castillo

Diváci si budú mať možnosť vychutnať svetové hity, na ktorých sa dvojica podieľala, aj známe gospelové a vianočné piesne. Šesť vlaňajších slovenských koncertov dua bolo beznádejne vypredaných.

Počas decembra sa Natascha Wright a Alfred McCrary zastavia v Banskej Bystrici, Zavare, Poprade, Handlovej, Nitre, Prešove a svoje turné ukončia vo Vranove nad Topľou. Sprevádzať ich bude komorné kvarteto La Speranza. „To spojenie bude jedinečné a podčiarkne predvianočnú atmosféru koncertov,“ hovorí Róbert Karas z produkčnej spoločnosti Key Art Agency.

„Opäť sa tešíme na Slovensko a vašich ľudí,“ priznávajú obaja umelci v súvislosti so slovenskými koncertmi. „Reakcie slovenského publika sú pre nás vždy výzvou,“ Vďaka spojeniu so slovenským kvartetom La Speranza sa tieto koncerty stávajú nevšednou formáciou a tešia sa stále rastúcej obľube u divákov.

Natascha Wright v minulosti pôsobila ako členka populárnej tanečnej formácie La Bouche. S jej repertoárom je dodnes hosťom nemeckých celoštátnych staníc. Podieľala sa aj na nahrávkach projektov DJ Bobo a Haddaway. V rámci jej širokého hudobného záberu spolupracovala aj so spevákom Udom Jürgensom.

Jej umelecký a životný partner Alfred McCrary stál pri zrode viacerých nahrávok Michaela Jacksona a je spoluautorom niekoľkých jeho piesní. Aranžoval vokály a časť z nich aj sám naspieval v hite Heal The World. Okrem Jacksona spolupracoval s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom.

Dvojica Natascha Wright a Alfred McCrary okrem iného vydala aj album Christmas Moments. Obsahuje jedenásť piesní vrátane Let There Be Peace – song, ktorý bol minulý rok nominovaný na cenu Grammy. Niekoľko piesní z albumu dvojica predstaví i v sprievode komorného kvarteta La Speranza počas svojich siedmich vianočných koncertov. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal.sk a vo vybraných mestských informačných centrách.

Natascha Wright & Alfred McCrary – Vianočné koncerty:

  • 06.12. Banská Bystrica, Evanjelický kostol
  • 07.12. Zavar, Kostol Narodenia Panny Márie
  • 12.12. Poprad, Gréckokatolícky chrám sv. Petra a Pavla
  • 13.12. Handlová, Dom kultúry
  • 15.12. Nitra, Klub Nájomná jednotka 210
  • 16.12. Prešov, Kino Scala
  • 17.12. Vranov nad Topľou, Bazilika Minor Narodenia Panny Márie

VSTUPENKY: https://www.ticketportal.sk/…oncert-26175

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM