Rôzne

Nastáva čas Prešovských trhov: Čakajú nás 4 dni naplnené zábavou!

Prešovčanov čakajú štyri dni plné zábavy, ktoré im poskytnú od štvrtka 15. do nedele 18. septembra Prešovské trhy. Na čo sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Nastáva čas Prešovských trhov: Čakajú nás 4 dni naplnené zábavou!
Foto: Rastislav Búgel

Staronové podujatie predajných a výstavných trhov je spojené s parkúrovými pretekmi, a preto sa trhy konajú v Jazdeckom areáli na Sídlisku III v Prešove. Ako informovala hovorkyňa prešovskej radnice Veronika Kmetóny Gazdová, akcia sa uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej.

Návštevníci sa môžu tešiť na stánky s rozmanitou ponukou jedál, pečených výrobkov a tiež prvými odrodami burčiaku. Priestor dostali aj remeselníci, ktorí budú nielen ponúkať svoje výrobky, ale aj predvádzať ich výrobu. Deti čaká bohatá nádielka atrakcií.

Oficiálny začiatok trhov organizátori naplánovali na štvrtok 15. septembra o 10.00 h. V kultúrnej časti vystúpi Ľudová hudba Stana Baláža, kapely Komajota, N3O Akustika, súbor Stropkovčan. Do parkúrových pretekov sa prihlásilo okolo 50 jazdcov so svojimi koňmi. Vstup do areálu je voľný, otvárací čas trhov bude od 10.00 do 20.00 h, v nedeľu sa podujatie končí o 18.00 h.

Počas Prešovských trhov budú posilnené aj spoje mestskej hromadnej dopravy, k Jazdeckému areálu bude premávať mimoriadny autobusový spoj číslo 39.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM