Ľubomír Hudačko Krimi

Nákladiaku v Prešove sa odpojil príves a nabúral do zastávky MHD: Bez následkov sa to neobišlo!

Rušná nehoda v Prešove. Na Masarykovej ulici sa podľa polície nákladiaku odpojil príves a ten následne narazil do označníka aj zastávky MHD! A bez následkov sa to neobišlo.

Ilustračný obrázok k článku Nákladiaku v Prešove sa odpojil príves a nabúral do zastávky MHD: Bez následkov sa to neobišlo!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok večer na Masarykovej ulici v Prešove pri zastávke MHD došlo k dopravnej nehode. Vodič Českej republiky (39) z Hlinska viedol nákladné motorové vozidlo značky Iveco, no potom nastala rušná udalosť!

„Pri prejazde priamym úsekom cesty sa mu pravdepodobne následkom nerovnosti komunikácie odpojil nákladný prívesný vozík, ktorý po odpojení narazil prednou stranou do označníka zastávky MHD a taktiež do kovovej konštrukcie uvedenej zástavky. Dychová skúška u vodiča bola negatívna,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Bez následkov sa táto udalosť neobišla. Pri nehode došlo k zraneniu ženy (61) z Prešova, tá mala tržnú ranu na pravej nohe a bola jednorázovo ošetrená.

Ako hovorkyňa dodala, okolnosti, ako aj zavinenie tejto dopravnej nehody je v štádiu šetrenia. „Momentálne sa realizujú všetky úkony na objektívne posúdenie tejto udalosti,“ zakončila Migaľová.

Čítajte tiež:

Nález mŕtvoly na Sídlisku III: Telo patrí len 14-ročnému Prešovčanovi Patrikovi!

Nehoda v Prešove: Príves nákladiaka narazil do zastávky MHD
9
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM