Ľubomír Hudačko Rôzne

Najkurióznejšie situácie zachytené kamerami prešovskej polície: Medveď na Trojici aj kovboj so sombrerom!

Prešovskí mestskí policajti sa stretávajú s rôznymi netradičnými situáciami. Tie najkurióznejšie, ktoré zachytili na kamerách, nám prezradil náčelník Ján Andrejko. Ten nám porozprával o medveďovi na Trojici či cválajúcom kovbojovi so sombrerom...

Ilustračný obrázok k článku Najkurióznejšie situácie zachytené kamerami prešovskej polície: Medveď na Trojici aj kovboj so sombrerom!
Zdroj: TASR

Majú to v práci pestré, neraz zažijú aj netradičnú udalosť. Dôkazom toho sú aj slová náčelníka mestskej polície v Prešove Jána Andrejka.

Prezradil nám totiž tie najkurióznejšie momenty zachytené ich kamerami, ktoré sa pred časom v Prešove stali. „Raz nám zavolal človek, ktorý tvrdil, že nie je opitý, ale že v centre mesta na Trojici videl medveďa. Snímali sme to miesto a videli sme, že medveď naozaj prebehol cez celú križovatkú priamo v centre mesta, bolo to v nočných hodinách. Neskôr nám poľovníci povedali, že to bol mladý medveď, ktorý si hľadal svoj rajón,“ uviedol pre portál Prešov 24 neuveriteľnú udalosť.

Inokedy sa podľa slov náčelníka stala ďalšia kuriózna situácia. „Počas podujatia jazdeckých pretekov sa do centra vybral kovboj na koni so sombrerom na hlave a jazdil po Hlavnej, Jarkovej či Slovenskej ulici. Išiel takou rýchlosťou, že sme z toho boli šokovaní. Neprechádzal sa, ale rýchlo prebehol v uličkách, ešte mu aj spadol klobúk a ten si zodvihol z koňa, keď sa poňho otočil,“ zakončil zaujímavosti náčelník mestskej polície v Prešove.

Môže vás zaujímať:

Náčelník mestských policajtov nám to prezradil: LOKALITY, ktoré sú v Prešove najbezpečnejšie

Náčelník Mestskej polície v rozhovore: Tu dochádza k porušeniam zákona v Prešove najčastejšie!

Náčelník prešovských policajtov prezradil najkurióznejšie príhody: Tomu ani nebudete chcieť veriť!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM