Ľubomír Hudačko Rôzne

Najkurióznejší zážitok prešovskej kozmetičky: Takúto požiadavku na ňu vybalila budúca nevesta!

Týždenne ošetrí niekoľko desiatok zákazníčok a zákazníkov. Pre náš web si ale prešovská kozmetička Monika Švarc zaspomínala na ten najkurióznejší zážitok z praxe. Prezradila nám, akú požiadavku na ňu mala zákazníčka a budúca nevesta.

Ilustračný obrázok k článku Najkurióznejší zážitok prešovskej kozmetičky: Takúto požiadavku na ňu vybalila budúca nevesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj muži si potrpia na svoj vzhľad a preto u nich návšteva kozmetického salónu už nie je tabu. Monika Švarc z prešovského kozmetického salónu Moony vraví, že čistenie, masáže, formovanie obočia a depilácie vyhľadávajú čoraz častejšie.

„Veľakrát sa v práci aj nasmejem. Zažila som už všelijaké situácie, napríklad pri depiláciách u mužov som zistila, o koľko viac toho vydržia ženy,“ vraví skúsená odborníčka. Podľa svojich slov sa počas praxe stretla s rôznymi kurióznymi požiadavkami.

„Nikdy nezabudnem na to, ako ku mne prišla na skúšku svadobného líčenia budúca nevesta s požiadavkou, aby som sa jej nedotýkala a nepozerala sa na ňu, lebo vraj je jej nepríjemné, ak sa jej dotýka alebo sa pozerá na ňu iná žena. Po odporúčaní kolegu vizážistu bola spokojnosť na obidvoch stranách,“ smeje sa Monika.

Môže vás zaujímať:

Prešovská kozmetička odhalila, aké trendy líčenia sú cez plesovú sezónu in: Dámy, inšpirujte sa radami od odborníčky

Kaderníčka z metropoly Šariša to prezradila: Tieto účesy medzi Prešovčankami fičia najviac!

Prešovská vizážistka otvorene: 5 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú Prešovčanky pri líčení

foto: archív mš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM