Veronika Hunyadiová Rôzne

NÁDHERA, čo hneď upúta pozornosť. Východ skrášľuje úžasná veľkonočná výzdoba, FOTO

Humenčania môžu v uliciach mesta aj tento rok obdivovať symboly jari a Veľkej noci.

Ilustračný obrázok k článku NÁDHERA, čo hneď upúta pozornosť. Východ skrášľuje úžasná veľkonočná výzdoba, FOTO
10
Galéria

Vyzdobená je pešia zóna, námestie pred mestským kultúrnym strediskom aj kruhový objazd. Postupne pribudnú jarné a veľkonočné motívy aj na Južnom námestí a na sídliskách.

Prečítajte si tiež

Ako uvádza mesto, väčšina výzdoby je recyklovaná a bola už použitá viackrát, ale v inom prevedení. Koncom apríla sa bude v v meste pokračovať v letnej kvetinovej výsadbe.

Maxi zajačia rodinka

Veľká zajačia rodinka zdobí Fontánu lásky, ktorú dopĺňajú kvetináče so sirôtkami a nechýbajú ani typicky veľkonočné vŕbové prúty a vajíčka. Na kruhovom objazd na Staničnej ulici sa vyníma ručne vyrobený slamený zajac z recyklovaných materiálov. Autorkou maľovanej kraslice, ktorá výzdobu dopĺňa je 12-ročná Nasťa z Ukrajiny. Aj tu tvoria kvetinovú výsadbu pestrofarebné sirôtky.

Jarno-veľkonočná výzdoba nechýba ani na námestí pred kultúrnym strediskom. Pozornosť okoloidúcich púta päť veľkých farebných tulipánov kombinovaných s prírodnými materiálmi. Chýbať nesmú ani veľkonočné vajíčka, zajac či barančeky. Jarná záhradka je so svojimi doplnkami ako stvorená na fotografovanie. Nechýba posedenie či brána ozdobená kraslicami.

Celú tú nádheru si môžete pozrieť aj v priloženej galérii.

Veľkonočná výzdoba v Humennom
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM