Ľubomír Hudačko Futbal

Na začiatku bolo nejasné, či sa bude hrať: Tatran napokon postúpil, Micheľ je šťastný

Informácia, že novým hlavným trénerom bude Marek Petruš, už nie je tajná. Fanúšik by si najradšej prial postup ešte vyššie, no bude to náročné.

Ilustračný obrázok k článku Na začiatku bolo nejasné, či sa bude hrať: Tatran napokon postúpil, Micheľ je šťastný
Zdroj: Dnes24.sk

Káder musia Šarišania posilniť, druhá liga je totiž o niečom inom. Slová prezidenta klubu Ľuboša Micheľa hovoria za všetko. Tatran Prešov o tom informuje na sociálnej sieti.

„Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo postúpiť. Keď sme prišli do klubu minulé leto, ani v najoptimistic­kejších snoch som nedúfal, že sa udeje to, čo sa udialo. Chcem sa poďakovať chlapcom, ktorí sa zomkli a aj napriek situácii, ktorá bola v tom čase ešte nejasná a nevedeli ako to bude s financiami," povedal Micheľ s tým, že jeseň bola náročná, chýbala herná kvalita, no v zime káder dostatočne posilnili na to, aby mužstvo išlo sériu zápasov bez prehry. Letná prestávka bude krátka, vedenie klubu už preto myslí na druhú ligu.

„Pracujeme na tom. Informácia, že novým hlavným trénerom bude Marek Petruš, už nie je tajná. Róbertovi Petrušovi chcem poďakovať za prácu, ktorú odviedol, ale žiaľ, nemá potrebnú licenciu na to, aby mohol trénovať v druhej lige. Rokujeme už o príchode niektorých hráčov, káder budeme musieť posilniť, pretože druhá liga je podstatne náročnejšia, rýchlejšia a agresívnejšia. Musíme sa na to pripraviť. Prestávka je krátka, potrvá len štyri týždne. Musíme si vyhrnúť rukávy a ísť plnou parou vpred,“ povedal Micheľ ďalej po postupe prezident klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM