Kultúra

Na toto sa môžete tešiť už teraz: V Prešove uvidíme legendárnu českú herečku!

Bude to zážitok. V Prešove totiž uvidíme legendárnu českú herečku, ktorá sem zavíta s programom od A po Z. Na koho sa môžeme už teraz tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Na toto sa môžete tešiť už teraz: V Prešove uvidíme legendárnu českú herečku!
Zdroj: TASR

Od A po Z s Jiřinou Bohdalovou – to je názov programu, ktorý sa v Prešove chystá 8. októbra o 19.00 v Kine Scala. V rámci predstavenia Martin Dejdar zoznámi publikum s kariérou Jiřiny Bohdalovej, ktorá trvá už neuveriteľných 81 rokov.

A je to práve fenomén „Bohdalka“, ktorý veľmi pútavým, až strhujúcim spôsobom spomína na všetko dobré aj zlé, čo za svojho života prežila. A to ako v osobnom, tak aj v profesnom. To, čo všetko Jiřina Bohdalová prežila a zažila, by dalo iste na niekoľko životov.

Tešiť sa môžete na jej spomínanie na herecké začiatky, na ťažký život po zatknutí a uväznení jej otca, na jej učiteľské obdobie na severnej Morave, na Jana Wericha, Jiřího Sováka, Vladimíra Menšíka, Vladimíra Dvořáka ale tiež na Jozefa Krónera, Mariana Labudu, Evu Krížikovou a ďalšie československé legendy. Súčasťou predstavenia podľa informácií z prešovského PKO nebude len rozprávanie, ale tiež filmové a televízne ukážky. Pôjde o „multimediální show“ so všetkým, čo k tomu patrí. Už teraz je sa teda na čo tešiť.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM