Rôzne

Na SOŠ pedagogickej v Prešove prebehla imatrikulácia: Sledujte, ako to na nej vyzeralo

Zábava, zaujímavé vystúpenia a aj skvelá atmosféra. Aj takto sa dá charakterizovať imatrikulácia, ktorá prebehla na SOŠ pedagogickej v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Na SOŠ pedagogickej v Prešove prebehla imatrikulácia: Sledujte, ako to na nej vyzeralo
5
Galéria
Zdroj: SOŠ pedagogická Prešov

Každý rok sa študenti druhého ročníka na SOŠ pedagogickej v Prešove spoja a vytvoria atraktívny program pre spolužiakov a učiteľov. Reč je o ničom inom než o imatrikulácii. Jej hlavným cieľom je privítať a prijať medzi seba prvákov, čo medzi nimi vyvolávala aj isté napätie, ako to dopadne. Súčasťou programu imatrikulácie sú preto často humorné vystúpenia a nápadité súťaže. Nováčikovia na škole v podobe prvákov zložia Sľub prvákov a znie k tomu aj spoločná hymna. Tak tomu bolo na spomínanej známej prešovskej škole aj tentoraz.

A druháci sa tam ani tentokrát nenechali zahanbiť, pripravili zaujímavý program na tému Televízia. Všetci tak mohli sledovať nielen správy zo sveta školy, rozprávku či reklamy, ale aj pikantné a vtipné informácie v Smotánke, ktoré vyvolali úsmevy na tvárach všetkých zúčastnených.

„Prváci zvládli súťaže s nadšením a plným nasadením, ale víťaz, ktorý získa tortu, môže byť len jeden. Tentokrát to bola trieda I.A, ktorej srdečne blahoželáme. Tohtoročnú imatrikuláciu môžeme považovať za mimoriadne vydarenú,“ zhodli sa vyučujúci zo SOŠ pedagogickej. Atmosféru spomínanej imatrukulácie vám priblíži aj priložená fotogaléria.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Bojovali aj o sladkú odmenu: Obrazom z imatrikulácie na známej prešovskej škole
5
Galéria
Zdroj: SOŠ pedagogická Prešov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM